Krits (+ 4 reviews) | Sortlist
Krits cover
Krits logo

Krits

verified-flagcertified-flag
Hasselt, Belgium
Wij maken slimme apps voor slimme ondernemers
Krits is de expert in het ontwikkelen van slimme, op maat gemaakte digitale oplossingen. Ons focus ligt op het creëren van innovatieve en efficiënte digitale tools voor onze klanten. Ons doel is het leven van onze klanten gemakkelijker te maken door verschillende processen te automatiseren en hun tijd en geld te besparen Wat is een slimme ondernemer? Slimme ondernemers begrijpen dat investeren in technologie en innovatie de toekomst zijn. Zij maken gebruik van de modernste oplossingen om vooruit te gaan en het beste resultaat te bereiken. Het Krits doel Ons doel is het leven van jouw klanten gemakkelijker te maken door verschillende processen te automatiseren en hun kostbare tijd en geld te besparen en meer rendement te behalen.
7 people in their team
Speaks Dutch
4 projects in their portfolio
Works remotely across the globe
Sortlist member since 2023
Founded in 2023
3 awards conferred
Open website

Services

4 services offered by Krits

Service name
Experience level

Related reviews
Starting from

 • Description
  Bij Krits bieden we op maat gemaakte slimme webapplicaties die voldoen aan jouw specifieke behoeften en vereisten. Ons ervaren team van ontwikkelaars maakt gebruik van de krachtige combinatie van Laravel (PHP) en VueJS (Javascript) om hoogwaardige webapplicaties te creëren die perfect passen bij jouw zakelijke doelen.

  Onze technologieën: Bij Krits staat technologie en innovatie centraal. Daarom werken we enkel met de meest geavanceerde technologieën. Hierdoor kunnen we efficiënt en effectief werken en altijd het beste resultaat leveren.
  Skills in Web Application (64)
  Mail AutomatiseringLaravelReact Native DevelopmentReact DevelopmentQuality AssuranceAndroid App Developmentresponsive designprototypingProgressive Web Appmaatwerk+54
  Works in Web Application (4)
  25 jaar IKEA België - Web Application
  Geautomatiseerd leerplatform - Web Application
  Inschrijvingsplatform voor Don Bosco - Web Application
  Gelijke kansen sollicitatie app - Web Application
  Review in Web Application (1)
  Barbara Castermans
  Clients in Web Application (4)
  Don BoscoOthers | national
  IKEA BelgiumRetail | national
  ConfocusLegal Services |
  Verschillende organisatiesSoftware & Computer Services |

  Learn more about Web Application


 • Description
  Bij Krits begrijpen we dat een effectieve online aanwezigheid cruciaal is voor moderne bedrijven. Daarom bieden wij slimme oplossingen voor het ontwikkelen van e-commerceplatforms die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

  We werken nauw samen met jou om jouw merkidentiteit en doelstellingen te begrijpen, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen creëren die perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften.

  Wat maakt onze slimme webshops uniek?
  We combineren een gebruiksvriendelijke interface met krachtige functies zoals personalisatie, aanbevelingssystemen, geavanceerde zoekfunctionaliteit en naadloze integratie met externe systemen. Hierdoor kun je een gepersonaliseerde winkelervaring bieden aan jouw klanten en tegelijkertijd jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen.
  Skills in E-commerce (41)
  WooCommerce IntegratieWooCommerceDrupalDrupal CommerceDrupal DevelopmentOnline StoreShopwarewebshope-commerce websiteDropshipping+31
  Review in E-commerce (1)
  Heidi

  Learn more about E-commerce


 • Description
  Bij Krits zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde websites die zijn ontworpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze focus ligt op het creëren van slimme websites die naadloos aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

  Met onze expertise in webontwikkeling zijn we in staat om maatwerkoplossingen te leveren die gebruik maken van geavanceerde technologieën. Ons team van ervaren professionals zal nauw met je samenwerken om je wensen en doelen te begrijpen. We luisteren naar jouw ideeën en adviseren je over de beste aanpak om een slimme website te creëren die op maat is gemaakt voor jouw bedrijf.
  Skills in Website Creation (42)
  Responsive Website OntwikkelingMeertalige WebsiteFront-End OntwikkelingBackend OntwikkelingDrupal OntwikkelingWebsite CreatieMicrositeOnline PortfolioCustomizable Websiteweb content+32
  Review in Website Creation (1)
  Marc Symons

  Learn more about Website Creation


 • Description

  No description provided for this service.


  Learn more about Social Media

In need of one of those services?

Ask Krits for a quote and get a reply in no time.
Team

7 members in Krits's team

Story🌟 Ontmoet Ons Betoverende Team! 🌟 Elk lid van ons team is als een unieke ster in het universum van creativiteit. Samen stralen we helder en brengen magie in elk project. Laat je inspireren door onze passie voor innovatie en onze toewijding aan succes. Samen creëren we technische wonderen op maat! ✨🚀 #TeamMagic
Easily get in touch with Krits’s team

Send them a message and get a reply in no time.


Awards

Krits was awarded 3 times

Vriendelijkste bedrijf2023-05-01
Feweb member2023-03-01
laravel certified company2023-03-01

Reviews

4 reviews for Krits

5/5
(4 reviews)
KJ
Kris JannesProject manager at ELICITY
5/5
Budget
Quality
Schedule
Collaboration

What was the objective behind your collaboration?Website maken van topklasse voor onze nieuwe producten

What did you enjoy the most during your collaboration?Zeer aangename en vlotte samenwerking - het menselijk aspect is de leukste kant voor mij

Kris Jannes recommends this agencyBC
Barbara CastermansZaakvoerder at Confocus
ServiceWeb Application
SectorLegal Services
Team1 - 10
5/5

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar en opgetogen ik ben over het Geautomatiseerd Leerplatform dat Krits op maat heeft gemaakt voor Confocus! 🌟 Het is als een droom die uitkomt voor ons bedrijf. De naadloze integratie met Zoom maakt het organiseren van virtuele trainingen een fluitje van een cent, waardoor we onze medewerkers overal kunnen trainen. En het beste van alles? Het automatisch versturen van de attesten per sector bespaart ons zoveel kostbare tijd! 🎉 Het feit dat we het platform kunnen aanpassen aan onze specifieke behoeften, maakt het nog specialer. Onze medewerkers zijn dol op de gebruiksvriendelijke interface en de eenvoudige navigatie. Hoewel we soms kleine uitdagingen tegenkomen, is het geruststellend om te weten dat het geweldige team van Krits altijd voor ons klaarstaat om eventuele hobbels glad te strijken. Bedankt, Krits, voor het helpen van Confocus bij het verbeteren van ons leerproces! Jullie zijn echt fantastisch!


ServiceWeb Application
SectorLegal Services
Team1 - 10

HE
HeidiZaakvoerder at Pharmaproducts
ServiceE-commerce
SectorPharmaceuticals & Biotech
Team1 - 10
5/5

Jong team. Fijne samenwerking. Goede opvolging na oplevering van de webshop.


ServiceE-commerce
SectorPharmaceuticals & Biotech
Team1 - 10

Worked with Krits?

Share your experience with us.

Write a review

Contact

Contact details of Krits

Details • HeadquarterKoning Boudewijnlaan 20A, 3500 Hasselt, België

Krits-facebookKrits-linkedinKrits-instagram