The Conversion Department (+ 12 reviews) | Sortlist
The Conversion Department cover
The Conversion Department logo

The Conversion Department

verified-flag
Rotterdam, Netherlands
REALIZING ONLINE GROWTH TOGETHER
Wij zijn The Conversion Department Jouw marketingpartner voor online groei. Wij geloven in de kracht van online marketing voor jouw doelgroep. Samen werken aan conversie-optimalisatie en groei. Bewezen resultaat, met kennis en daadkracht, vol ambitie. Doelgroepen raken met content die aanzet tot actie; uitdagend en scherp. Grip op jouw marketingbudget We nemen alle zorg uit handen; creatie, implementatie en optimalisatie. Met het gemak van รฉรฉn vast aanspreekpunt. Inzicht en betere resultaten door kennisdeling en intensieve samenwerking. De snel veranderende digitale wereld is ons speelveld. Wij lopen voorop, zodat onze klanten altijd grip hebben op hun business. Jouw online marketingafdeling We denken strategisch en creatief na over marketingdoelstellingen. Wij zijn betrokken teamspelers. Met specialismen voor elk onderdeel van jouw strategie. We denken mee en denken verder. Om mensen te bereiken en vast te houden. Creรซren van online ritme, interactie met jouw doelgroep. Meer clicks, meer leads, meer conversie. Voor merken en organisaties met groeiambitie Wij voegen waarde toe aan elke marketingafdeling, zijn strategisch en uitvoerend partner. Wij zijn specialist in het integreren van meerdere kanalen in รฉรฉn overkoepelende marketingstrategie. Voor bedrijven met een omnichannel marketingbenadering, op lokaal en landelijk niveau. Voor leadgeneratie in B2B, voor recruitment marketing om ambitie in groei te realiseren. We werken vanuit ons karakteristieke kantoor in Rotterdam of gewoon bij jou op locatie. Wij zijn jouw online marketingspecialist, dragen kennis over en groeien samen met jou naar de volgende fase.
10 people in their team
Speaks Dutch, English
20 projects in their portfolio
Works remotely across the globe
Sortlist member since 2020
Founded in 2016
6 awards conferred

Services

21 services offered by The Conversion Department

Service name
Experience level

Related reviews
Starting from

 • Description
  Online groeien met een doelgerichte strategie

  In deze digitale tijd is het als ondernemer ontzettend belangrijk om online zichtbaar te zijn. Een duidelijke online strategie geeft focus en houvast; het geeft richting aan keuzes en activiteiten. Jij hebt een visie voor jouw bedrijf, wij kijken welke online doelen hierbij passen en samen bepalen we de online strategie.

  Online research:
  - Huidige prestaties online
  - Doelgroepanalyse
  - Customer Journey analyse
  - Concurrentie analyse

  Met online research komen we tot inzichten. Dit is een essentieel onderdeel van een sterk, met data onderbouwde online strategie. Met de verkregen data en inzichten, gaan we een doelgerichte online strategie opstellen. Met een succesvol ontwikkeld strategisch model bepalen we welke online middelen voor jouw bedrijf ingezet gaan worden en hangen daar doelstellingen en KPIโ€™s aan vast. Vervolgens bepalen we het mediabudget dat nodig is om deze online doelstellingen te behalen.
  Skills in Digital Strategy (51)
  Geรฏntegreerde Marketingb2b advertisinguser activationB2B Marketingsocial media onderzoekdigitaal onderzoekData Driven MarketingWeb StrategieMarketing StrategieMultichannel Marketing+41
  Works in Digital Strategy (12)
  Lieshout Service | Landelijke leadgeneratie - Digital Strategy
  Haust | Merkvoorkeur verhogen gevestigd retailmerk - Digital Strategy
  Prefense | Synergie door eenduidige online aanpak - Digital Strategy
  NXXT | Landelijke rijschool met lokale benadering - Digital Strategy
  Reviews in Digital Strategy (2)
  Andrรฉ Jansen
  Sanne Veth
  Clients in Digital Strategy (12)
  Lieshout ServiceTechnology Hardware & Equipment | national
  Clima DirectIndustrial Goods & Services | national
  NXXT VerkeersscholenTransportation | national
  Roxenne NailsBeauty | national

  Learn more about Digital Strategy


 • Description
  ๐—ข๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป:
  - Zoekmachine Adverteren (SEA)
  - Display advertising
  - Social Advertising

  Zoekmachine Adverteren (SEA)| Groei in websitebezoekers dankzij een prominente plek binnen zoekmachines
  Zeg je online adverteren, dan zeg je SEA. Met online adverteren in zoekmachines (SEA) kun je de vindbaarheid van jouw website verbeteren. Wil jij snel een top-of-mind positie bereiken, meer klikken naar de website genereren of meer producten verkopen? Dan is SEA jouw weg naar de top (in zoekmachines).

  Officieel Google Ads Partner
  Door de juiste SEA strategie sta je in korte tijd hoog in de zoekmachine van Google. Door middel van Google Advertenties - oftewel Google Ads (vroeger AdWords) - is het mogelijk om relevante advertenties te tonen aan mensen die actief op zoek zijn naar jouw informatie, producten of diensten. De aankoopintentie is in vergelijking met andere vormen van adverteren hoger, omdat mensen gericht op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Het is ook nog eens mogelijk om de advertenties te targeten op een specifieke doelgroep.

  Display advertising | Online zichtbaarheid zijn onder jouw doelgroep.
  Display Advertising is online reclame maken met banners om je doelgroep te bereiken. Het kan voor verschillende doelstellingen worden ingezet; van naamsbekendheid tot conversie.

  Banners zijn geschikt uitermate geschikt om de bekendheid van jouw bedrijf of merk te vergroten. Herhaling speelt een grote rol bij het verkrijgen van top of mind awareness bij jouw doelgroep, oftewel je moet zorgen voor een hoge exposure van jouw bedrijf op merk. Met display advertising is het gemakkelijk om een hoge exposure te realiseren.

  Social Advertising | Je doelgroep bereiken via Social Media Advertising
  Social media advertising is bijna onmisbaar in een goede online marketingstrategie. Maar liefst 96% van de Nederlandse bevolking is actief op minimaal 1 social media kanaal. Met alleen organische (onbetaalde) social media berichten, bereik je maar een klein deel van jouw volgers. Met social media advertising kan een advertentie heel specifiek worden uitgezet onder jouw doelgroep โ€“ en niet alleen je volgers.

  Adverteren op Social Media platformen
  - Facebook Advertising
  - Instagram Advertising
  - LinkedIn Advertising
  - TikTok Advertising
  - Snapchat Advertising
  - Pinterest Advertising
  Skills in Online Advertising (52)
  Snapchat AdvertisingSocial Media ListeningRecruitment MarketingRealidad aumentadaVR-AR OntwikkelingTikTok ReclameSearch Engine OptimizationOnline MarketingGoogle AdWordsRetargeting+42
  Works in Online Advertising (15)
  Lieshout Service | Landelijke leadgeneratie - Online Advertising
  Haust | Merkvoorkeur verhogen gevestigd retailmerk - Online Advertising
  Prefense | Synergie door eenduidige online aanpak - Online Advertising
  NXXT | Landelijke rijschool met lokale benadering - Online Advertising
  Reviews in Online Advertising (6)
  Jesse van Ekeren
  Roxenne van Eijk
  Jay Busselaar
  Jacqueline van Sark
  Clients in Online Advertising (15)
  Van Ekeren KuiperReal Estate | regional
  NXXT VerkeersscholenTransportation | national
  Clima DirectIndustrial Goods & Services | national
  HaustRetail | national

  Learn more about Online Advertising


 • Description
  Je doelgroep bereiken via Social Media (betaald en organisch)
  Maar liefst 96% van de Nederlandse bevolking is actief op minimaal 1 social media kanaal. Met alleen organische (onbetaalde) social media berichten, bereik je maar een klein deel van jouw volgers - maar wel hele trouwe volgers. Met social media advertising kan een advertentie heel specifiek worden uitgezet onder jouw doelgroep.

  Social media advertising is bijna onmisbaar in een goede online marketingstrategie. Wanneer je jouw potentiรซle klanten wilt bereiken via social media, kun je twee kanten op; organisch bereik of bereik via campagnes/advertenties.

  In de praktijk is het meestal een combinatie van die twee. Het optimaal inzetten van social media begint onder andere met een doelgroep analyse. Op basis van die analyse ontwikkelen wij een social media strategie, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen social media management en social media advertising. Social media management zetten we in om bestaande volgers en fans te bereiken, terwijl de social media campagnes gericht zijn op het bereiken (en laten converteren) van potentiรซle klanten.

  Het grootste voordeel van social media advertising is dus dat je (een groot deel van je) potentiรซle doelgroep bereikt. Door het instellen van campagnes met verschillende doelen begeleiden we de doelgroep door de customer journey.

  Voordelen van Social Media Advertising:
  - Inzetbaar voor elke doelstelling
  - Verkrijgen van interactie en volgers
  - Opvallende en relevante advertenties
  - Direct inzicht in kosten en resultaat
  - Warme leads omzetten in klanten
  - Perfecte combinatie met Social Media Management / Community Management

  Adverteren op verschillende social media kanalen
  - Facebook Advertising
  - Instagram Advertising
  - LinkedIn Advertising
  - TikTok Advertising
  - Snapchat Advertising
  - Pinterest Advertising
  Skills in Social Media (38)
  instagram reclamefacebook bereik optimalisatiesociale media marketingsocial media betrokkenheidmarketing en reclameconceptSocial Media ManagementFacebook Advertisinginstagram marketingcommunity building+28
  Works in Social Media (14)
  Lieshout Service | Landelijke leadgeneratie - Social Media
  Haust | Merkvoorkeur verhogen gevestigd retailmerk - Social Media
  Prefense | Synergie door eenduidige online aanpak - Social Media
  NXXT | Landelijke rijschool met lokale benadering - Social Media
  Reviews in Social Media (3)
  Miriam van der Kooij โ€“ Hurkmans
  Pim Kievit
  Martijn van Wijk
  Clients in Social Media (14)
  NXXT VerkeersscholenTransportation | national
  Red Point AlloysIndustrial Goods & Services | international
  Van Oosterom en VerhagenReal Estate | regional
  CoorsOthers | national

  Learn more about Social Media


 • Description
  Een relevante website voor een hogere positie in Google

  Slechts 0,78% van de mensen die een zoekopdracht doen via Google klikt op een resultaat dat op de tweede pagina staat. Een plekje op de eerste pagina (en het liefst nog in de top 3) is dus van grote waarde! Om hier een plekje te bemachtigen moet jouw website aan een aantal eisen voldoen.

  SEO bestaat uit 3 belangrijke onderdelen
  - Techniek
  - Content
  - Autoriteit

  Tijdens een uitgebreide SEO-audit achterhalen we waar de optimalisaties doorgevoerd moeten worden om de vindbaarheid van je website te verhogen. Je kunt de audit zien als een soort nulmeting. We kijken naar de technische optimalisaties, maken een zoekwoordenanalyse en checken de autoriteit van je website. In de audit staan de resultaten, de te verrichten optimalisaties, prognoses en strategie.

  We bespreken de audit en adviseren welke optimalisaties doorgevoerd dienen te worden โ€“zo komen we tot de definitieve SEO-strategie. In het vervolgtraject werken we deze strategie stapsgewijs uit en geven we maandelijks een update van de optimalisaties die zijn doorgevoerd รฉn de behaalde resultaten.
  Skills in SEO (29)
  lokale seoSeo ConsultingTechnische SEOOmnichannel Marketingtekstschrijvenvindbaarheidseo tekstenseo optimalisatietechnische seozoekmachine optimalisatie+19
  Works in SEO (6)
  Lieshout Service | Landelijke leadgeneratie - SEO
  CP-Coaching | Relevantie verhogen nieuwe website - SEO
  NXXT | Landelijke rijschool met lokale benadering - SEO
  FIRSTT | Inschrijving v. opleiding rijinstructeur - SEO
  Review in SEO (1)
  Chris Peters
  Clients in SEO (6)
  Lieshout ServiceTechnology Hardware & Equipment | national
  NXXT VerkeersscholenTransportation | national
  Van Ekeren KuiperReal Estate | regional
  CP CoachingHuman Resources | regional

  Learn more about SEO


 • Description
  Strategische keuzes om jouw bedrijf sterk in de markt te zetten

  Waar staat jouw merk voor? Sterke merken hebben een duidelijke positionering en bijbehorende beeldtaal. Met gebruik van de juiste beelden zorgen we ervoor dat je verhaal wordt verteld. Je bent onderscheidend, herkenbaar, uniek en relevant voor de doelgroep.

  Voor de realisatie van de beeldtaal werken wij volgens een aantal stappen. Dit begint bij een analyse van de huidige huisstijl. Dankzij de analyse kunnen wij de opdracht definiรซren en concretiseren. Vervolgens gaan we over tot het ontwikkelen van de beeldtaal โ€“ waarin alle onderdelen van de huisstijl worden meegenomen.

  Als de beeldtaal staat, nodigen we je uit om de beeldtaal aan je te presenteren. De keuzes worden onderbouwd en je wordt meegenomen in het gedachtegoed. Tijdens de presentatie wordt het beeldtaaldocument opgeleverd!
  Skills in Branding & Positioning (16)
  brand awarenessdesignbrandingbrand designb2c brandingb2b brandingbranding marketingBrand DesignDigitale BrandingB2C marketing+6
  Works in Branding & Positioning (4)
  Lieshout Service | Landelijke leadgeneratie - Branding & Positioning
  Woondossier | Positionering van digitaal platform - Branding & Positioning
  Topsite | Versterking van huidige huisstijl - Branding & Positioning
  Coors | Conceptontwikkeling voor 90-jarig bestaan - Branding & Positioning
  Clients in Branding & Positioning (4)
  TopsiteSoftware & Computer Services | national
  CoorsOthers | national
  Lieshout ServiceTechnology Hardware & Equipment | national
  WoondossierSoftware & Computer Services | national

  Learn more about Branding & Positioning


 • Description
  Doelgroepen raken met content die aanzet tot actie
  Content is onmisbaar in een succesvolle online strategie. Het is van belang dat jouw content onderscheidend, relevant en waardevol is voor de doelgroep. Weet jouw doelgroep te triggeren en te inspireren.

  Content creatie is het creรซren en delen van relevante en waardevolle content โ€“ met als doel het binden van potentiรซle klanten aan jouw merk of organisatie. Content creatie is een erg breed begrip en bestaat uit veel verschillende vormen. Een blog, social media berichten, nieuwsbrieven, maar ook videografie en animaties vallen onder content creatie.

  Content creatie kun je zien als onderdeel van de strategie. Met de juiste strategie รฉn uitwerking heeft content een grote impact op je online zichtbaarheid en resultaten. Door relevante content te creรซren, beantwoord je vragen en behoeftes van jouw doelgroep. Je laat zien dat je betrouwbaar bent, over de juiste kennis beschikt en weet wat er speelt onder jouw doelgroep.

  - Relevante content voor jouw doelgroep
  - Consistentie in stijl, boodschap en tone-of-voice
  - Meer leads en conversies genereren
  Skills in Content Strategy (20)
  creatieve grafische vormgevingContent Marketingmedia contentcontent marketingweb contentcreatieve marketingmerk strategieonline contentdigitale animatiecontent creatie+10
  Works in Content Strategy (9)
  Lieshout Service | Landelijke leadgeneratie - Content Strategy
  Woondossier | Positionering van digitaal platform - Content Strategy
  FIRSTT | Inschrijving v. opleiding rijinstructeur - Content Strategy
  Roxenne Nails | Webshop aankopen realiseren - Content Strategy
  Clients in Content Strategy (9)
  CoorsOthers | national
  CoorsOthers | national
  HaustRetail | national
  FIRSTT RijopleidingEducation | national

  Learn more about Content Strategy


 • Description
  Weet jij jouw websitebezoekers binnen 3 seconden te boeien?
  Dat is namelijk de tijd die je hebt voor een bezoeker beslist of hij jouw website verder wilt ontdekken. Een website die moeilijk te navigeren is, er niet betrouwbaar uitziet of niet onmiddellijk zijn waarde aantoont, zal er dus voor zorgen dat je een potentiรซle klant misloopt. Om het meeste uit je websiteverkeer te halen, moet je website dus geoptimaliseerd zijn voor conversie.

  Een converterende website
  Je wilt, of sterker nog, mรณet je bezoekers dus binnen 3 seconden kunnen boeien, om alleen al de kans te krijgen om je bezoeker daarna te kunnen โ€˜begeleidenโ€™ naar het gewenste doel. Het optimaliseren van deze begeleiding noemen we conversie optimalisatie. Of dit nu het doen van een aankoop in een webshop is, of het invullen van een contactformulier โ€“ de website moet ingericht zijn op het behalen van deze conversies. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen design en functionaliteit. Met een goed design รฉn een duidelijke structuur zet je je websitebezoekers aan tot actie.

  Maak van jouw websitebezoekers klanten
  Conversieoptimalisatie begint met het achterhalen van het huidige gedrag van de websitebezoekers. Waar haken ze af en waarom? Vallen de buttons wel genoeg op? Weten ze hoe ze contact kunnen opnemen? En zo zijn er nog een tal van factoren waar wij de website op kunnen beoordelen. Door deze te analyseren komen we tot een verbeterplan om de website conversievriendelijk in te richten. Denk hierbij aan aanpassingen in het design van je website, maar bijvoorbeeld ook tekstuele of technische aanpassingen (bijvoorbeeld in het geval van een SEO-traject).
  Skills in Website Creation (14)
  Web DevelopmentWebsite MarketingWebshop DevelopmentWebsite CreationEcommerce Websitewebsite SEOwebsite redesignweb sitewebsite trafficwebsite optimization+4
  Works in Website Creation (5)
  Woondossier | Positionering van digitaal platform - Website Creation
  CP-Coaching | Relevantie verhogen nieuwe website - Website Creation
  FIRSTT | Inschrijving v. opleiding rijinstructeur - Website Creation
  Haust | Website die aansluit op de positionering - Website Creation
  Clients in Website Creation (5)
  WoondossierSoftware & Computer Services | national
  CP CoachingHuman Resources | regional
  HaustRetail | national
  CoorsOthers | national

  Learn more about Website Creation


 • Description
  Met data inzicht krijgen in het gedrag van je doelgroep
  Het mooiste van online marketing is dat (bijna alles) meetbaar is. Je weet daardoor precies hoeveel mensen je hebt bereikt met een campagne, hoeveel klikken je hebt gegenereerd vanuit Google Ads en hoeveel websitebezoekers je in een week hebt. Je resultaten รฉn je besteedde budget zijn tot op de eenheid nauwkeurig.

  Datagedreven marketing is het gebruikmaken van verkregen data om zo een beter beeld te krijgen van je doelgroep en hun gedrag. Je baseert je marketingactiviteiten op de feiten die je uit data haalt, door middel van het maken van analyses.

  Data wordt verkregen door tracking- en meetvariabelen in te stellen. Deze houden het gedrag van je bezoeker bij; waar ze vandaan komen (Google, Facebook, een nieuwbrief), op welke paginaโ€™s ze naar informatie zoeken en waar ze โ€“ eventueel โ€“ afhaken.

  Uit de verkregen data worden analyses gemaakt. De informatie uit de analyses kun je gebruiken voor het uitzetten van relevante campagnes en het maken van relevante content.

  Komt er veel websiteverkeer binnen op een mobile device, maar haken ze al snel af? Neem dan eens de mobiele versie van je website onder de loep. Komen er geen bezoeker vanuit je verstuurde nieuwsbrief? Dan kan het zijn dat je nieuwsbrief interessanter en relevanter moet zijn.

  Voordelen van data insights
  - Strategische keuzes maken op basis van harde cijfers
  - Een nauwkeurig beeld van je doelgroep krijgen
  - Relevante en succesvolle invulling van de Customer Journey
  - Efficiรซnte en effectieve verdeling van het marketingbudget

  Maandelijks verzamelen wij enorm veel data. Belangrijkste data verzamelen wij in een op maat gemaakt dashboard. Het dashboard geeft de resultaten overzichtelijk weer in grafieken, tabellen en diagrammen. Hoe het dashboard is ingesteld, is afhankelijk van de opgestelde KPIโ€™s in de online strategie. We maken in het dashboard koppelingen tussen verschillende kanalen, zodat we alle gegevens op รฉรฉn overzichtelijke plek kunnen monitoren.

  Dashboards
  Wij sturen onze klanten maandelijks een dashboard met de belangrijkste resultaten van de afgelopen maand. Dit is een real-time dashboard dat 24/7 toegankelijk is. Je hebt volledig inzicht in wat er in jouw website en kanalen gebeurt.
  Skills in Web analytics/Big data (14)
  web analysesOnline MarketingGoogle AnalyticsGoogle AdsBig Data Analyticsdata consultingwebsite analyticsdatabig datadata driven+4
  Work in Web analytics/Big data (1)
  VBO | Gemiddelde nummer 1 positie in zoekresultaat - Web analytics/Big data
  Client in Web analytics/Big data (1)
  VBOReal Estate | national

  Learn more about Web analytics/Big data


 • Description
  Van klanten ambassadeurs maken met e-mailmarketing
  โ€˜E-mail werkt niet meerโ€™ โ€“ Een hardnekkige opvatting binnen de online marketing. Tegelijkertijd is het juist รฉรฉn van de meest effectieve vormen van online marketing. Van het versturen van een (eenmalige) nieuwsbrief tot het instellen van een volledige funnel; e-mailmarketing zorgt ervoor dat je de doelgroep bindt aan jouw merk.

  E-mailmarketing is een effectieve manier om je doelgroep te informeren, het contact te onderhouden en te overtuigen. Het is een persoonlijke vorm van communiceren met je doelgroep.

  Voordelen van e-mailmarketing
  - Je communiceert met een relevante doelgroep โ€“ ze hebben immers zelf hun e-mail adres bij je achtergelaten.
  - Eenmalig instellen voor langdurig resultaat (geautomatiseerde marketingfunnel)
  - Continu onder de aandacht van de doelgroep
  - Consistente contactmomenten
  - Meer omzet uit bestaande klanten
  - Lage kosten
  Skills in Email Marketing (11)
  e-mail reclamee-mail marketing campagnee-mail ontwerpmail automatiseringbulk emaile-mail marketing automationmarketing automationemail marketinglead generationlead nurturing+1
  Work in Email Marketing (1)
  FIRSTT | Inschrijving v. opleiding rijinstructeur - Email Marketing
  Client in Email Marketing (1)
  FIRSTT RijopleidingEducation | national

  Learn more about Email Marketing


 • Description

  No description provided for this service.

  Skills in Copywriting (5)
  Digitale CopywritingTechnisch SchrijvenArtikel SchrijvenWebsite CopywritingSEO Copywriting

  Learn more about Copywriting

In need of one of those services?

Ask The Conversion Department for a quote and get a reply in no time.
Team

10 members in The Conversion Department's team

The Conversion Department cover
StoryWe denken strategisch en creatief na over jouw doelstellingen. Met strategie, insights & data en online ritme zorgen we voor de ideale performance om te innoveren en excelleren in de online wereld. De perfecte formule om jouw bedrijf te laten groeien naar de volgende fase. Meer clicks, meer leads, meer conversie.
Easily get in touch with The Conversion Departmentโ€™s team

Send them a message and get a reply in no time.


Awards

The Conversion Department was awarded 6 times

Google Partner2020-1-1
Leadinfo (Certified Partner)2019-12-31Certified Partner
Meta Business Partner2020-1-1
Ad Calls (Official Gold Partner)2020-1-1
PrivacyZeker2020-1-1
SharpSpring2020-1-1

Reviews

12 reviews for The Conversion Department

4.83/5
(12 reviews)
PK
Pim KievitDirectie / Uitvaartverzorger at Uitvaartverzorging Kievit
ServiceSocial Media
4/5

Goed bedrijf met prettige, vakkundige medewerkers. Door hun kennis ook met goede oplossingen komen op gebied van online marketing.


ServiceSocial Media

KV
Kirsten van HartenEigenaresse Hart van Wijn at Hart voor Wijn
ServiceOnline Advertising
4/5

Hele fijne samenwerking met het team van The Conversion Department. Ze denken integraal vanuit verschillende specialismen mee waardoor je echt op korte termijn stappen kan zetten met de groei van je bedrijf. Fijne korte lijnen en hele duidelijke communicatie! Top.


ServiceOnline Advertising

JV
Jesse van EkerenAdviseur en Eigenaar at Van Ekeren Groep
ServiceOnline Advertising
SectorReal Estate
5/5

TCD heeft in korte tijd mooie resultaten geboekt met de online vindbaarheid van onze 4 bedrijven. Maar misschien is het juist โ€˜de manier waaropโ€™ wat wij zo waarderen; daadkrachtig, meedenkend en ze komen altijd hun afspraken na. Ook is het prettig dat we ons eigen team hebben die onze bedrijven goed kennen.


ServiceOnline Advertising
SectorReal Estate

Worked with The Conversion Department?

Share your experience with us.

Write a review

Contact

Contact details of The Conversion Department

Details


https://www.theconversiondepartment.nl/

 • HeadquarterWillem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam, Netherlands