MvH Media (+ 3 reviews) | Sortlist
MvH Media cover
MvH Media logo

MvH Media

verified-flagcertified-flag
Ghent, Belgium
Empower your business with digital marketing / Meer resultaat met succesvolle online marketing
Empower your business with digital marketing! Behaal met MvH Media meer resultaat uit digital marketing. Specialisten voor SEO, SEA, Social Media, Marketplaces en digitale strategie.
58 people in their team
Speaks Dutch, English
3 projects in their portfolio
2 collaborations started on Sortlist
Works remotely across the globe
Sortlist member since 2023
Founded in 2023
11 awards conferred
Open website

Services

9 services offered by MvH Media

Service name
Experience level

Related reviews
Starting from

 • Description
  Dagelijks worden er miljarden zoekopdrachten gegeven aan zoekmachines waar je heel eenvoudig kunt adverteren. Dat zijn dus ook miljarden mogelijkheden om op een passende manier onder de aandacht te komen van jouw potentiële klanten! Want waarom zou je moeilijk doen en het antwoord op een andere manier zoeken, als het ook makkelijk kan? Advertising is een uitgelezen kans om jouw advertentie onder de aandacht te brengen voor direct resultaat.

  Met Google Ads en social media-advertenties (Instagram, LinkedIn, Facebook, TikTok, Snapchat-advertenties en meer) behalen we direct optimale resultaten met behulp van campagnes en advertenties.
  Skills in Online Advertising (26)
  Online AdDigital AdROI OptimizationPay-Per-ClickGoogle AdwordsAmazon AdvertisingMicrosoft AdvertisingPaid Search MarketingOnline Banner AdvertisingAmazon Marketing+16
  Work in Online Advertising (1)
  Meer rendement uit PMAX campagnes Kantoorstore - Online Advertising
  Review in Online Advertising (1)
  Jeroen G
  Client in Online Advertising (1)
  KantoorstoreE-commerce | national

  Learn more about Online Advertising


 • Description
  Denk je aan online marketingstrategieën, dan denk je vrijwel automatisch aan zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is ook wel bekend als SEO, wat staat voor Search Engine optimalisation. Met een online georiënteerde wereld is het raadplegen van een zoekmachine niet meer weg te denken. Hoe vaak gebruik jij een zoekmachine op een dag? Wij hebben het even opgezocht, met een zoekmachine uiteraard: per dag worden er miljarden zoekopdrachten uitgevoerd over de hele wereld. Het is dan ook kinderlijk eenvoudig en heel laagdrempelig.

  Wanneer je je meer verdiept in de wereld van zoekmachine optimalisatie, dan begrijp je al snel waarom deze twee termen zo aan elkaar gelinkt zijn. Net als jouw bedrijfsstrategie is zoekmachine optimalisatie gericht op de langer termijn. Het grootste voordeel is dat het gratis is. Des te meer redenen om je (nog meer) te verdiepen in de wondere wereld van zoekmachine optimalisatie!

  De voordelen
  - Gratis klikken van relevante bezoekers
  - Groeiend verkeer naar je website
  - Vergroot de vindbaarheid én autoriteit van je website
  - Verbeter de overall kwaliteit van je website
  - Hogere gebruiksvriendelijkheid voor gebruikers
  - Meer bezoekers, leads en conversies
  Skills in SEO (31)
  Mobile SEOAmazon SEOSEO AnalyseVideo SEOSEO CopywritingE-Commerce SEOMarketplace SEOTechnische SEOSEO BacklinkingTech Seo+21
  Review in SEO (1)
  Danique Pach

  Learn more about SEO


 • Description
  Denk je aan digitale marketing, dan denk je automatisch aan social media. In een wereld waarin social media niet meer weg te denken is, is social media bijzonder effectief marketingmiddel. Met een grote variëteit aan de verschillende platformen, is de kans bijzonder groot dat jouw doelgroep gebruik maakt van minstens één platform. Met die wetenschap is het dan ook een voor de hand liggend middel om op effectieve wijze in jouw marketingstrategie mee te nemen. Zodat jij jouw naamsbekendheid vergoot en op eenvoudige wijze een band opbouwt met jouw doelgroep. Dat zie je dan weer terug in de bezoekers van je websites en belangrijker nog, de conversies die omhoogschieten. De wereld van social media is laagdrempelig en ook ontzettend groot.
  MvH Media helpt je om alle voordelen zo goed mogelijk benutten.

  Waar MvH Media aan werkt op het gebied van social media marketing;
  - Vergroot je bereik, betrokkenheid en aantal volgers.
  - Bereikbaar en vindbaarheid op de verschillende social media-kanalen.
  - Genereer meer tractie op je website, leads en conversies.
  - Gerichte benadering van jouw doelgroep.
  - Retargeting was nog nooit zo eenvoudig.
  Skills in Social Media (19)
  Social Media MonitorenSocial Media MarketingSocial Media ManagementFacebook MarketingPinterest MarketingTiktoksocial media strategieB2B Social MediaLinkedIn MarketingSocial Media Growth+9
  Work in Social Media (1)
  Social Media Branding campagnes Gommaire - Social Media
  Client in Social Media (1)
  GommaireLuxury Goods & Jewelry | international

  Learn more about Social Media


 • Description
  In een wereld waarin een groot deel online afspeelt, is e-commerce marketing een onmisbaar onderdeel. Jij hebt een website, dus je wilt naamsbekendheid. Evenzo belangrijk, je wilt je online verkopen vergroten. Nogal logisch dat jij je in de wereld van e-commerce marketing verdiept. Hoe dit voor jou het beste werkt en hoe je dit inzet, hangt af van jouw doelstellingen. Het goede nieuws, wij kunnen je daarbij helpen.

  Wist je dat
  - Een strategisch online marketing plan onnodige online marketing kosten voorkomt?
  - Een strategisch online marketing plan ook een uitgebreide concurrenten analyse bevat?
  - Een strategisch online marketing plan voor zowel kleine webshops als grote internationale spelers van toepassing is?
  Skills in E-commerce (25)
  Online RetailSearch Engine OptimizationLocal SEOSEOGoogle Tag ManagerSEABing AdsGoogle ShoppingEcommerce AnalyticsLinkedIn Ads+15
  Work in E-commerce (1)
  Meer rendement uit PMAX campagnes Kantoorstore - E-commerce
  Review in E-commerce (1)
  Vosman
  Client in E-commerce (1)
  KantoorstoreE-commerce | national

  Learn more about E-commerce


 • Description
  Het belang van online vindbaarheid en online zichtbaarheid voor websites en webshops wordt steeds belangrijker. De technische ontwikkelingen groeien ontzettend hard en de ontwikkelingen in de online marketing wereld groeien hier net zo hard in mee. De concurrentie wordt steeds groter en de klanten verwachten steeds meer. Met een team van specialisten zijn wij op ieder online marketing gebied op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, zodat we ook voor jouw bedrijf de beste online marketing strategie kunnen inzetten. Welke strategie jouw organisatie verder helpt is per organisatie verschillend. Wij schuiven daarom graag bij je aan tafel om een juiste online strategie te bespreken waarin we onze online marketing kennis combineren met jouw branchekennis!

  Wist je dat
  - Een strategisch online marketing plan onnodige online marketing kosten voorkomt?
  - Een strategisch online marketing plan ook een uitgebreide concurrenten analyse bevat?
  - Een strategisch online marketing plan voor zowel kleine webshops als grote internationale spelers van toepassing is?
  Skills in Digital Strategy (24)
  Online PresenceSocial Media CampaignDigital ConsultingB2B Digital MarketingDigital Marketing StrategySocial Media OptimizationDigital InnovationDigital Marketing ConsultingDigital TransitionStrategic Consulting+14

  Learn more about Digital Strategy


 • Description
  Een achterhaald concept toch, email marketing? Juist niet! Deze krachtige vorm van marketing wordt door veel organisaties gebruikt. En niet voor niets. Met de juiste strategie stuur jij aanbiedingen en updates aan jouw (potentiële) doelgroep. Zo bouw je niet alleen een relatie op met jouw doelgroep, je stuurt ook precies op het juiste moment een mail. Waarmee jij weer een hogere omzet realiseert. Samen met onze email marketing specialisten zet jij een mailing campagne van A tot Z neer.

  De voordelen van email marketing:
  - Effectief & goedkoop (lees: wat wil je nog meer?)
  - Blijf actueel en onder de aandacht
  - Direct in contact met jouw doelgroep
  - Vergrote kans op terugkerende website bezoekers (en dus potentiële kopers!)
  Skills in Email Marketing (12)
  NewsletterDirect MailingEmailingHubSpot EmailActiveCampaignTransactional EmailRemarketingMailchimpEmail Template DesignOpt In Email+2

  Learn more about Email Marketing


 • Description
  MvH Media zorgt ervoor dat we met de juiste inzet van online marketing het optimale rendement uit de online positionering halen, waarbij we gebruik maken van de meest innovatieve mogelijkheden en de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Voor elke klant in binnen- én buitenland zoeken wij de beste online oplossing die zorgt voor het gewenste resultaat.

  Kom erachter hoe effectief online marketing kan zijn voor jouw organisatie.
  Skills in Marketing (18)
  Marketing StrategyOutbound MarketingB2B MarketingData Driven MarketingMultichannel MarketingTravel MarketingMarketing ConsultingMarketing AnalyticsInternational MarketingCross Platform Marketing+8
  Works in Marketing (3)
  Data dashboarding VUB - Marketing
  Social Media Branding campagnes Gommaire - Marketing
  Meer rendement uit PMAX campagnes Kantoorstore - Marketing
  Clients in Marketing (3)
  KantoorstoreE-commerce | national
  GommaireLuxury Goods & Jewelry | international
  VUBEducation | regional

  Learn more about Marketing


 • Description
  Data is het vertrekpunt van een samenwerking. Hoe meer data, hoe beter. We zijn er gek op. Die data gebruiken we namelijk om betere strategische keuzes te maken. Ook voor jouw organisatie is er enorm veel data aanwezig. Zowel intern als extern. En als het niet beschikbaar is op voorhand, dan maken we het beschikbaar. Bijvoorbeeld via Tracking & Measurement of Data Warehousing. We transformeren, analyseren en visualiseren de data om de beste inzichten beschikbaar te maken.

  Stel je voor dat je in een oogopslag antwoord hebt op de volgende vragen:
  - Welke kanalen dragen het meeste bij aan conversie?
  - Wat is de customer lifetime value (CLV) van mijn klanten?
  - Welke producten hebben de meeste potentie tot verkoop?
  - Hoeveel impact heeft online op mijn offline kanalen?
  - En uiteraard meer. Data is namelijk niet het antwoord, maar het middel om die vragen te beantwoorden.
  Skills in Data Consulting (21)
  Azure ConsultingData AnalyticsAnalyticsMonitoringDigital AnalyticsData ScienceBig Data AnalyticsData Driven MarketingData AnalysisData Warehousing+11
  Work in Data Consulting (1)
  Data dashboarding VUB - Data Consulting
  Client in Data Consulting (1)
  VUBEducation | regional

  Learn more about Data Consulting


 • Description
  web analystics / big data
  Skills in Web analytics/Big data (11)
  Data VisualizationData MigrationData WarehousingData ReportingVisitor TrackingData ScienceUser Session TrackingGoogle Analytics ConsultingData Warehouse ConsultingAnalytics Consulting+1

  Learn more about Web analytics/Big data

In need of one of those services?

Ask MvH Media for a quote and get a reply in no time.
Team

58 members in MvH Media's team

MvH Media cover
StoryNice to meet you! Dol op online marketing is ons ambitieus team (70+ NL & BE)! Sinds 2010 bezig met de online positioneringen van vele organisaties om het optimale rendement uit de online positionering te halen, met innovatieve mogelijkheden en de laatste ontwikkelingen. Voor elke klant in binnen- én buitenland!
Easily get in touch with MvH Media’s team

Send them a message and get a reply in no time.


Awards

MvH Media was awarded 11 times

Emerce 1002023-5-1Middelgrote marketingbureaus
Fonk1502022-10-1Best Agency of the Year
Dutch Search Awards '222022-12-113 nominaties in diverse categorieën
Beste SEO Consultant2022-12-1Dutch Search Awards '21 & '22
Technology Fast 502021-12-1snelstgroeiende technologiebedrijven
FD Gazellen Award2023-5-1
Google Premium Partner 20232023-1-1
Channable Gold Partner2023-1-1
META Business Partner2023-1-1
Amazon Advertising Partner2023-1-1
Microsoft Advertising Partner2023-1-1

Reviews

3 reviews for MvH Media

4.83/5
(3 reviews)
JG
Jeroen GOwner at Woonloods
ServiceOnline Advertising
5/5

Ruim 3 jaar werk ik al samen met MVH Media. Na samenwerking met meerdere andere marketing partijen kan ik wel stellen dat ze weten waar ze het over hebben en dat de kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel staan!


ServiceOnline Advertising

DP
Danique PachMarketing manager at E-Bike 2 Work
ServiceSEO
5/5

Uitstekende samenwerking. Met het vriendelijke team van MvH Media heeft ons bedrijf op korte termijn grote stappen gezet op het gebied van SEO (met 5 zoekwoorden de #1 positie binnen 6 maanden) en SEA


ServiceSEO

VO
VosmanZaakvoerder at Vosman
ServiceE-commerce
4.5/5
Budget
Quality
Schedule
Collaboration

What was the objective behind your collaboration?Bureau heeft mij geholpen met betere SEO posities

What did you enjoy the most during your collaboration?Dat er frequent contact was en dat ik goed op de hoogte was van plannen en uitvoering

Vosman recommends this agency


ServiceE-commerce
Worked with MvH Media?

Share your experience with us.

Write a review

Contact

Contact details of MvH Media

Details • HeadquarterGaston Crommenlaan 8, 9050 Gent, België

 • Bolkensteeg 21a, 5103 AA Dongen, Nederland

MvH Media-twitterMvH Media-youtubeMvH Media-facebookMvH Media-linkedinMvH Media-instagram