PONCK

Agency expert in SEO, Online Advertising.

Profile verified by its ownerContact PONCK
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(1 reviews)Contact PONCK

Online marketingbureau PONCK helpt organisaties om succesvol gebruik te maken van de mogelijkheden die internet biedt. Denk daarbij aan de productie van websites, content, video en creatieve (advertentie)campagnes via Google, YouTube, Facebook, LinkedIn, Instagram, etc.

We bepalen samen met u de beste strategie om uw organisatie beter zichtbaar te maken bij uw doelgroep en meer leads en/of sales te genereren. Onze klantenkring is divers. Wij bedienen zowel kleine bedrijven als grote organisaties. Uitgangspunt is dat onze samenwerkingspartner gedreven is en passie heeft voor zijn bedrijf. Dat inspireert en helpt om samen verder te komen.

Onze diensten:

  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Online Advertising
  • Video
  • Copywriting
  • Webdesign

PONCK is gevestigd in het historische hart van Gouda. Wij bedienen klanten met name in de regio Gouda, Rotterdam en Den Haag.

Interesse in onze diensten? Maak gerust een afspraak voor een kop koffie!

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(1 reviews)Contact PONCK

Certifications

Profile verified by its owner

Location

placeShow addresskeyboard_arrow_right

Languages

nlen

Services

Contact info

webShow websitekeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right

Social Media

Facebookkeyboard_arrow_rightLinkedinkeyboard_arrow_rightYouTubekeyboard_arrow_right

Services offered

We are active in different sectors

SEO
  • Een mooie, goed functionerende website is één. Maar zonder bezoekers heb je er niets aan. Een hoge positie in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines (zoals Bing) levert een cruciale bijdrage aan het aantal bezoekers op je website. Online marketingbureau PONCK helpt organisaties om betere posities te realiseren in de zoekresultaten van zoekmachines. We gebruiken daarvoor tal van technieken. We beginnen vaak met een audit: is de website technisch in orde? Dat is een belangrijk vertrekpunt. Na de technische optimalisatie gaan we aan de slag met de andere onderdelen van SEO en bepalen we op welke zoekwoorden de website beter moet gaan scoren. Denk aan optimalisatie van de content, optimalisatie van de structuur van de website, interne linkbuilding, inkomende links, uitgaande links, etc. Veel klanten maken maandelijks gebruik van onze diensten. De voortgang houden we bij in overzichtelijke rapportages. Zo weet je precies hoe je website presteert.
Request info
Online Advertising
  • Advertising - Slim adverteren in zoekmachines en Display Netwerken Zoekmachine Advertising (SEA) is de mogelijkheid om advertenties te plaatsen in het zoeknetwerk of displaynetwerk van een zoekmachine, bijvoorbeeld Google of Bing. Het is voor veel organisaties dé manier om snel zichtbaar te zijn in een zoekmachine of banners te vertonen aan relevante doelgroepen. De mogelijkheden en strategieën die je hiervoor kunt begrijpen zijn door de jaren heen steeds geavanceerder geworden. Daarmee is ook de complexiteit van een goede advertentiecampagne toegenomen. Waar moet een goede advertentietekst aan voldoen? Hoe stel je de targeting van een advertentiecampagne op de juiste manier in? Welke mogelijkheden zijn er om hoger te scoren dan mijn directe concurrenten? Hoe word ik beter zichtbaar zonder mijn advertentiebudget te vergroten? Online marketingbureau PONCK is gespecialiseerd in al deze facetten van zoekmachine advertising (SEA). We beschikken over de benodigde Google-certificaten en zijn Google Partner. Hulp nodig? Neem contact op!
Request info

Interested by our service? Contact us now!

Contact PONCK

A few metrics about the agency

2

Services

1

Reviews

2

Works

6

Team members

Previous Works

Check the latest works made for our clients
2 work(s) uploaded
Jobmarketing Base Logistics

Jobmarketing Base Logistics

August 2018
August 2018

Jobmarketing Base Logistics

In de huidige arbeidsmarkt is het vinden van geschikte medewerkers vaak een uitdaging. Om de zichtbaarheid en de aantrekkelijkheid van Base Logistics te vergroten, lieten we medewerkers in een video zelf vertellen wat werken bij Base Logistics inhoudt en wat het zo leuk maakt. Aanvullend produceerden we een vacaturesite die zich volledig richt op het werven van personeel en dus losstaat van de corporate website. Met zichtbaar effect! Het aantal aanmeldingen op vacatures nam in een korte periode sterk toe. Missie geslaagd.

Digital Strategy
Public Relations (PR)
Online Advertising
SEA/SEO-campagne De Gratis Makelaar

SEA/SEO-campagne De Gratis Makelaar

August 2018
August 2018

SEA/SEO-campagne De Gratis Makelaar

Start-up De Gratis Makelaar is de makelaarswereld aan het opschudden met een slim nieuw concept. PONCK neemt sinds 2017 de SEO- en SEA-werkzaamheden voor z'n rekening.

Copywriting
SEO
Online Advertising

Clients’ reviews

Check the latest reviews from our clients

1 review(s) posted

Total ratings

5/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Sortlist user  9 months ago

Eigenaar at De Gratis Makelaar

Met Ponck werken we nu al een aantal jaren samen. En hebben de afgelopen jaren een zeer snelle groei doorgemaakt. Wij zijn zeer tevreden over dit full service marketingbureau. Op alle fronten ontvangen we goed en praktisch toepasbaar advies. Ze zijn continu in ontwikkeling en kennen nieuwe trends. En hebben bovendien veel expertise in eigen huis waardoor ze snel kunnen schakelen. Wij bevelen Ponck aan bij bedrijven die the next step willen maken in de groei van het bedrijf.

add_circle_outlineAdd a new review

Let us guide you to the best agency

From web design to advertising campaigns, we guide you to the right agency fitting your needs and budget. Then, compare and hire the one that’s right for you.

Find my agency

100% free - Fee is charged to agencies willing to collaborate with you.