About


Mentall cover
Mentall logo

Mentall Hasselt, Belgium

This agency profile and details are managed by the agency owner.
3 people in their team
Speaks Dutch, Dutch, Belgium
13 projects in their portfolio
Works remotely across the globe
Sortlist member since 2017
Founded in 2016
Compare to other agencies

Services

2 services offered by Mentall

Service name
Experience level

Related reviews
Starting from

 • Description

  Of het nu grafisch, typografisch of fotografisch betreft, Mentall ontwerpt dé stijl die 100% aansluit bij jouw DNA. We vermijden traditioneel denken en zijn allergisch voor eenheidsworst. We houden wél van berekende risico’s en een persoonlijke aanpak… on and off the record. Zo brengt u de juiste bo...

  Skills in Graphic Design (45)
  pakkendeWebdesignSEOSocial MediaUX DesignWeb DevelopmentSocial Media ManagementLogo DesignBrand StrategyCorporate+35
  Works in Graphic Design (12)
  Branding | Natuvert - Graphic Design
  Marketingcampagne | KwadrO - Graphic Design
  Branding, Marketing | Heytec - Graphic Design
  Webdesign | Link Lab - Graphic Design
  Clients in Graphic Design (12)
  RefritecRetail | national
  NatuvertArt & Handcraft | national
  KwadrOConstruction | national
  HeytecIndustrial Goods & Services | national

  Learn more about Graphic Design


 • Description

  The world is digital. Dat hebben wij begrepen. Jouw verhaal, vertaald naar het WWW - the interwebzzz. We jongleren met met code, toveren met social media en genereren met Google. Samen bouwen we aan de online strategie van jouw bedrijf....

  Skills in Website Creation (45)
  KlantenstudiedoordachteoptimalisatieMandrillGeoptimaliseerdDoeltreffendefficiënteheldereInteractief ontwerpStorrytellers+35
  Works in Website Creation (12)
  Branding | Natuvert - Website Creation
  Branding, Marketing | Heytec - Website Creation
  Webdesign | Link Lab - Website Creation
  Webdesign & Ontwikkeling | The Ketel - Website Creation
  Clients in Website Creation (12)
  AbutriekIndustrial Goods & Services | national
  RefritecRetail | national
  AFIOHousehold Products | national
  Thema GroupHuman Resources | international

  Learn more about Website Creation

In need of one of those services?

Ask Mentall for a quote and get a reply in no time.Portfolio

13 projects performed by Mentall

Branding | Natuvert
Branding | Natuvert

Project made for Natuvert in the Art & Handcraft industry for a B2C audience.Natuvert ontstond uit een zoektocht naar geluk. Compleet in de ban van essentiële oliën en beu om de dingen nodeloos complex te maken kregen de fragrances vorm. Natuvert vertaalt verbazing over de kracht van natuurlijke kleuren, texturen en vooral geuren. Natuurlijke elementen, waar we bijzonder heerlijke dingen kunnen mee realiseren en ze mogen beschouwen als een geschenk, ons zomaar gegeven door de natuur.

AdvertisingBranding & PositioningDigital Strategy+6
Read more
Marketingcampagne | KwadrO
Marketingcampagne | KwadrO

Project made for KwadrO in the Construction industry for a B2C audience.KwadrO is met 20 vestigingen in Vlaanderen één van de marktleiders in de ramen- en deurenmarkt. KwadrO biedt maatwerk in 3 materialen: pvc, aluminium en hout. KwadrO is een sterk merk, met focus op een doorgedreven kwaliteitsbewaking en in constante ontwikkeling.

AdvertisingDigital StrategyGraphic Design+2
Read more
Branding, Marketing | Heytec
Branding, Marketing | Heytec

Project made for Heytec in the Industrial Goods & Services industry for a B2B audience.Heytec biedt het absoluut breedste productpakket voor koeling, klimatisatie, warmtepompen en de allergrootste voorraad op méér dan 9.000 m² in België. Door hun unieke landelijke spreiding bieden wij een lokale en zeer persoonlijke service aan ieder van hun klanten.

AdvertisingBranding & PositioningDigital Strategy+6
Read more
Webdesign | Link Lab
Webdesign | Link Lab

Project made for Link Lab in the Architecture & Planning industry for a B2B / B2C audience.Link Lab is een architectenbureau. Dankzij hun brede ervaring in architectuur, stedenbouw en projectbegeleiding garanderen ze een unieke aanpak, resulterend in persoonlijke, kwalitatieve projecten.

Graphic DesignWebsite Creation
Read more
Webdesign & Ontwikkeling | The Ketel
Webdesign & Ontwikkeling | The Ketel

Project made for The Ketel BVBA in the Luxury Goods & Jewelry industry for a B2B / B2C audience.

Digital StrategySEOWebsite Creation
Read more
Webdesign, Branding, Fotografie | AFIO
Webdesign, Branding, Fotografie | AFIO

Project made for AFIO in the Household Products industry for a B2C audience in 2018. ALLES VOOR BINNEN & BUITEN AFIO – All For Inside Out (of vroeger All4InsideOut) is een meubelshop gespecialiseerd in buitenmeubelen. Al meer dan 5 jaar kan je hun unieke stand met eigentijdse meubelen bezoeken op bijna elke interieur beurs in België tot zelfs in Parijs en andere landen.

AdvertisingBranding & PositioningGraphic Design+3
Read more
Rebranding | Thema Group
Rebranding | Thema Group

Project made for Thema Group in the Human Resources industry for a B2B audience in 2018.Thema Group is een Life Science Recruitment Agency dat werkt voor nationale en internationale bedrijven. Een duidelijk & gespecialiseerd werving & selectie kantoor voor profielen vanaf bachelor niveau binnen de “Life Sciences-sector”.

AdvertisingBranding & PositioningGraphic Design+2
Read more
Rebranding, Marketing, Webdesign | ATL Renting
Rebranding, Marketing, Webdesign | ATL Renting

Project made for ATL Renting in the Industrial Goods & Services industry for a B2B audience in 2018. VERKOOP EN VERHUUR VAN TRUCKS, CHASSIS EN TRAILERS ATL Renting is uw partner voor de verkoop en verhuur van trucks, trailers en chassis. Een internationaal bedrijf dat dynamisch inspeelt op de veranderende markttrends wereldwijd.

AdvertisingBranding & PositioningGraphic Design+2
Read more
Het LG productengamma van Refritec
Het LG productengamma van Refritec

Project made for Refritec in the Retail industry for a B2B audience in 2014.LG electronics is een toonaangevende en wereldwijde speler in klimaatoplossingen. Met het bieden van innovatieve en duurzame totaaloplossingen steelt LG de harten van steeds meer installateurs, adviseurs, retail- en hotelketens in de Belgische markt.TOEN.Sinds enkele jaren richt Refritec (nu HEYTEC) de pijlen naast de koude-techniek ook op klimaat. Als officieel LG-dealer in België moet Refritec (nu HEYTEC) veel communiceren over het erg complete LG-gamma. MENTALL werkt hiervoor samen met LG Climate Solutions.NU.Advertenties, promoties, een online en geprinte LG Catalogus & op regelmatige basis nieuwsbrieven en dergelijke meer.

AdvertisingBranding & PositioningGraphic Design+2
Read more
Medicura
Medicura

Project made for Medicura in the Pharmaceuticals & Biotech industry for a B2B / B2C audience in 2016.Medicura is een een onafhankelijke onderneming die actief is sinds 1946 in mobiliteit, bandagisterie, orthopedie, schoenen en thuiszorg. In hun winkels en op hun website vinden gebruikers een uitgebreid gamma aan hulpmiddelen die het leven aangenamer & comfortabeler maken.TOEN.Medicura contacteerde ons met de vraag of MENTALL hun nieuwe website wilde bouwen. Bij de start van dit project namen wij, zoals gebruikelijk hun huisstijl onder de loep. Niet veel daarna voegden we aan de bestaande kleuren (roze & zwart) een hele reeks andere kleuren toe.NU.Naast hun nieuwe website ontfermde MENTALL zich over Medicura’s roll-up banners, tafelruiters, brochures, Facebook-campagnes,… en ga zo nog maar eventjes door. Ook hun camionette verloren wij niet uit het oog. Direct mailing? Voor Medicura doen wij dit nog steeds!

AdvertisingBranding & PositioningCopywriting+7
Read more
Abutriek
Abutriek

Project made for Abutriek in the Industrial Goods & Services industry for a B2B audience in 2015.Abutriek is al meer dan 30 jaar een bedrijf met een passie voor industriële thermische installatie, algemene buisleidingen en industriële elektriciteit voor meer dan 1.000 klanten. Een dynamisch bedrijf in volle expansie, actief in diverse hoogtechnologische sectoren met een enthousiast team collega’s.TOEN.In 2015 startte Abutriek met de verkoop van buissteunen en toebehoren. Abutriek contacteerde ons voor het creëren van de nieuwe huisstijl van deze producten in analogie met de reeds bestaande huisstijl.NU.Naast ondertussen 2 catalogi, corporate folders, naamkaartjes enzovoort mochten wij Abutrieks website onder handen nemen. Ondertussen programmeren we een vernieuwde versie.

AdvertisingBranding & PositioningCopywriting+3
Read more
Qpluss
Qpluss

Project made for QPluss in the Industrial Goods & Services industry for a B2B audience in 2016.Gewapend met jarenlange ervaring in de HVACR-sector streeft Qpluss ernaar de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen te bieden. Duurzame, betrouwbare, kwalitatieve producten: gemaakt door professionals, voor professionals.TOEN.Een sterk merk, gecreëerd door professionals, voor professionals. Dit was en is nog steeds het vertrekpunt van het merk Qpluss – een ‘brand’ die wij mee mochten ontwikkelen van concept tot realisatie. MENTALL ontwikkelde de volledige huisstijl & website en nam eveneens de productverpakkingen voor zijn rekening. Gelijktijdig deponeerden we de merknaam Qpluss om zo eventuele andere partijen te beletten om op het Qpluss succes mee te varen.NU.Ondertussen lanceerde Qpluss 4 nieuwe producten. Om er voor te zorgen dat de producten ook een sexy look kregen werkte MENTALL voor de product-verpakkingen samen met leveranciers uit China, Japan, Engeland & Nederland. We ontfermden ons eveneens over de product-foto’s en daarmee gepaarde brochures, rollup-banners & ander promotiemateriaal.

AdvertisingBranding & PositioningCopywriting+5
Read more
Refritec
Refritec

Project made for Refritec in the Industrial Goods & Services industry for a B2B audience in 2015.Refritec is leverancier voor koude- en klimaattechniek in België en Luxemburg. Hun ambitie is een bijdrage te leveren aan het succes van hun klanten. Behalve hun producten, spelen dienstverlening en informatie- voorziening hierbij een cruciale rol.TOEN.MENTALL heeft de eer zich te mogen ontfermen over alle uitgaande communicatie van Refritec.Zo verzorgen we al 2 jaar hun wekelijkse nieuwsbrieven, maandelijkse promoties, catalogi, Online catalogus, naamkaartjes,… enzovoort. Voor deze klant gaan we meer dan wekelijks in gesprek met hun leveranciers vanuit Europa en ver daarbuiten.NU.In 2017 creëren we voor Refritec onder andere een nieuwe website en zullen wij hun online-catalogus, die in 2016 opgeleverd werd in samenwerking met Guideline Belgium, verbeteren. Hiernaast zullen wij blijven adverteren in de vaste koeltechnisch vaktijdschriften en promoties opmaken & versturen via direct-mailing.

AdvertisingBranding & PositioningCopywriting+9
Read more
Have a similar project?

Ask Mentall for a quote and get a reply in no time.


Team

3 members in Mentall's team

Mentall cover
Easily get in touch with Mentall’s team

Send them a message and get a reply in no time.


Awards

Mentall was awarded 0 times


Reviews

4 reviews for Mentall

4.75/5
(4 reviews)
Tom BrouxIT manager at ATL Renting nv
ServiceBranding & Positioning
SectorTransportation
Team11 - 50
5/5
Budget
Quality
Schedule
Collaboration
What was the objective behind your collaboration?

Complete make-over of corporate identity (logo, letters, mail, branding, ...)

What did you enjoy the most during your collaboration?

Straightforward communication. Timely deliveries.

Are there any areas for improvements?

No areas for improvement. Keep up the good work.

Tom Broux recommends this agency


ServiceBranding & Positioning
SectorTransportation
Team11 - 50

Tristan PuissantZaakvoerder at QuickAir
5/5

Zeer tevreden! Vanaf branding tot marketing de gepaste bijstand en opvolging. Iemand die meedenkt, verder denkt, en ideeën kan omzetten in waardecreatie. Bedankt Simon!Dirk DeruytereCEO at abutriek nv
5/5

Mocht en kon in het verleden reeds frequente keren met Mentall werken. Simon Desmet gaf me bij onze projecten de indruk over pakweg 30 jaar ervaring en meer te beschikken, én heeft de jeugdige frisse bevlogenheid. Een fantastische match waar ik heel tevreden was en blijf.Nick VannederOwner at Abutriek Service nv
4/5

Top communicatiebureau met een jonge enthousiaste kerel aan het stuur.Contact

Contact details of Mentall


Details


 • HeadquarterWalenstraat 55, 3500 Hasselt, Belgium

Sortlist logo

We are an independent partner who knows Marketing & Advertising agencies' competitive landscape. Tell us your needs and we'll tell you the agencies you must meet

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • About
 • Jobs
 • Blog
 • Contact
For clients
For agencies
 • 2021 © Sortlist | 
 • All right reserved
 • Terms
 • Privacy
 • Help center
 • Languages