Digitalic (+ reviews) | Sortlist
Sortlist
Digitalic cover
Digitalic logo

Digitalic

verified-flag
Zeist, Netherlands
Klaar voor Bullshitvrije marketing.
Sprookjes zorgen niet voor groei, bullshitvrije marketing wel. We helpen jouw bedrijf duurzaam groeien met een blijvende online impact. Geen sprookjes, geen onzin - alleen data-driven marketing strategieën die werken. We zijn een team van ervaren online marketeers die zich inzetten voor duurzame groei en een blijvende impact op jouw bedrijf. Onze aanpak is gebaseerd op een combinatie van technische expertise en creativiteit. We weten hoe we data moeten gebruiken om jouw doelgroep beter te begrijpen en de meest effectieve marketingcampagnes te creëren die passen bij jouw specifieke behoeften. Is er website-optimalisatie, conversie-optimalisatie, SEA en/of zoekmachineoptimalisatie (SEO) nodig? We weten hoe we de technische details kunnen beheren om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen aantrekkelijk is, maar vooral ook goed presteert. Experimenteren zit in ons bloed. We willen alles testen en meten om ervoor te zorgen dat jouw campagnes zo effectief mogelijk zijn. We houden van uitdagingen en zijn niet bang om nieuwe dingen uit te proberen om jouw lange termijn doelstellingen te behalen. Nooit tevreden met 'goed genoeg', maar strevend naar excellentie. Ons team bestaat uit gepassioneerde marketeers die klaar staan om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Bij ons krijg je niet alleen een super leuk marketingteam, maar ook een partner die jouw doelen begrijpt en helpt om ze te bereiken. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbaar, resultaatgericht en creatief online marketing team, zoek dan niet verder. Wij zijn er om jouw bedrijf te helpen groeien en slagen - met data-driven marketing, experimenten en een passie voor succes.
5 people in their team
Speaks Dutch, English, Norwegian
2 projects in their portfolio
Sortlist member since 2023
Founded in 2017

Services

11 services offered by Digitalic

Service name
Experience level

Related reviews
Starting from

 • Description
  Tom, het hoofd van ons Paid team staat voor je klaar met zijn team! We combineren onze kennis, creativiteit en passie om je bedrijf op de kaart te zetten met effectieve online advertenties.

  Strategieontwikkeling: Samen met jouw input en in overleg stellen we een heldere en doelgerichte advertentiestrategie op, zodat we precies weten hoe we jouw bedrijf in de spotlight zetten en je doelgroep bereiken.

  Platformkeuze: We kiezen de juiste advertentieplatformen voor jouw bedrijf, zoals Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, YouTube, Tik Tok, enzovoorts. Hierbij zorgen we voor de perfecte mix om je doelen te bereiken.

  Campagne creatie: Ons creatieve team ontwerpt opvallende en unieke advertenties die jouw doelgroep aanspreken en die passen bij jullie huisstijl. We creëren advertenties die informeren, inspireren en overtuigen, daarbij lettend op wat het uiteindelijke doel van de campagne/advertentie is. Daarnaast zetten we met zorg een stevig raamwerk neer voor jou advertenties, zodat je een perfecte basis hebt om te groeien en op te schalen.

  Targeting en segmentatie: We zorgen ervoor dat jouw advertenties bij de juiste mensen terechtkomen, door doelgroepsegmentatie en slimme targeting. Zo verspil je geen budget en krijg je de beste resultaten.

  Budgetbeheer: Bij Digitalic zorgen we ervoor dat je advertentiebudget optimaal wordt benut. We houden alle statistieken nauwlettend in de gaten en sturen op tijd bij waar nodig.

  Prestatiemonitoring en optimalisatie: We houden de prestaties van je advertentiecampagnes continu in de gaten en optimaliseren ze voor de beste resultaten. Zo blijven we je ROI verbeteren en groeit je bedrijf! Ook houden we je op vaste momenten op de hoogte van de vooruitgang en status van jouw ads, zo blijven we altijd in contact en kunnen we effectiever werken.  Ons ervaren team van digitale marketeers werkt nauw samen met onze klanten om een op maat gemaakte digitale strategie te ontwikkelen die gericht is op het maximaliseren van de ROI. We zijn experts in het optimaliseren van zoekopdrachten op Google en Bing en adverteren op populaire social media platformen zoals Instagram en Facebook.

  Onze diensten omvatten ook retargeting, affiliate marketing en mobile advertising. Ben jij op de hoogte van de nieuwste trends? TikTok reclame nodig? En maak jij al gebruik van AI in je marketing? We zijn gepassioneerd over het helpen van onze klanten om hun merk te laten groeien en bloeien in de digitale wereld.
  Skills in Online Advertising (30)
  Betaalde Search MarketingRetargetingSEABing AdsAffiliate MarketingSearch MarketingPerformance MarketingMobile AdvertisingAffiliationppc+20
  Work in Online Advertising (1)
  Humanex - Betere propositie en lead generatie - Online Advertising
  Reviews in Online Advertising (2)
  Michelle Boer
  Tom Gouman
  Client in Online Advertising (1)
  HumanexManagement Consulting | national

  Learn more about Online Advertising


 • Description
  Bij onze content strategy dienst draait alles om het creëren van boeiende en effectieve content die uw merkverhaal vertelt. Wij bieden een uitgebreide contentstrategie dienst, inclusief web content, branded content, social media content, en (blog) strategie.

  Ons getalenteerde team van content creators zijn experts in storytelling en brand storytelling, waardoor ze in staat zijn om uw unieke merkverhaal te vertellen op een manier die resoneert met uw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat uw content niet alleen boeiend is, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines door middel van SEO.

  Onze social media branding en content creatie helpen uw merk te laten opvallen op social media platforms. We zijn experts in het creëren van aantrekkelijke, informatieve en opvallende content die uw doelgroep zal aanspreken en betrekken.

  Bij onze content strategy dienst draait alles om het vertellen van uw verhaal op een unieke en boeiende manier.
  Skills in Content Strategy (33)
  Blog StrategieCreatief SchrijvenContent creatieOrganic Trafficweb contentSEO AnalyseSEOLocal SEOTekst MarketingMeertalige Content+23
  Work in Content Strategy (1)
  Humanex - Betere propositie en lead generatie - Content Strategy
  Client in Content Strategy (1)
  HumanexManagement Consulting | national

  Learn more about Content Strategy


 • Description
  Reclame is een veel omvattend conept. Bij Digitalic helpen we bedrijven om hun merk en producten te promoten en te laten groeien door middel van effectieve reclamecampagnes. Onze diensten omvatten onder andere SEA, online advertising, LinkedIn Ads, Google Ads, Facebook Business Manager, paid media, multi channel advertising, Instagram advertising, online marketing campagnes en PPC reclame.

  Onze expert team van marketeers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van wereldwijde reclamecampagnes, van commerciële reclame tot contextueel adverteren en luxereclame. We hebben ervaring met multichannel marketing en kunnen je helpen bij het bereiken van jouw doelgroep op verschillende kanalen.

  We zijn experts in Google AdWords en Bing reclame, en we zijn bedreven in het opzetten van effectieve reclamecampagnes op Facebook, Instagram en Yahoo. Onze interactieve reclame, banner advertising, marketing display en B2B reclame zorgen ervoor dat uw boodschap opvalt en resoneert bij jullie doelgroep.

  Onze emotionele reclame is gericht op het creëren van een blijvende indruk bij uw doelgroep, zodat ze uw merk niet snel zullen vergeten. We begrijpen ook de specifieke behoeften van MKB-bedrijven en bieden MKB reclameoplossingen die passen binnen hun budget en doelstellingen.

  Bij onze reclame dienst werken we nauw samen met onze klanten om hun doelstellingen te begrijpen en een strategie te ontwikkelen die hun merk versterkt en de verkoop stimuleert.
  Skills in Advertising (31)
  multi channel advertisingFacebook Business ManagerGoogle AdsLinkedIn AdsOnline AdvertisingSEABing ReclameLuxe ReclameReclamecampagneGoogle Advertising+21
  Work in Advertising (1)
  Explosieve groei voor De Energiebespaarders - Advertising
  Client in Advertising (1)
  De EnergiebespaarderUtilities | national

  Learn more about Advertising


 • Description
  No bullshit marketing, daar leven we voor. Bij onze web analytics / big data dienst helpen we bedrijven om waardevolle inzichten te halen uit hun websitegegevens en deze te gebruiken om hun bedrijf te laten groeien. Onze diensten omvatten web analytics, big data analyse, data management, data visualisatie en data strategie.

  We gebruiken geavanceerde tools en technologieën om te analyseren hoe uw websitebezoekers omgaan met uw website en waar de mogelijkheden liggen om deze ervaring te optimaliseren.

  Onze big data analyse maakt het mogelijk om trends te ontdekken en betrouwbare voorspellingen te doen over het gedrag van uw doelgroep. Onze data management diensten zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden bewaard en toegankelijk zijn wanneer u ze nodig heeft.

  We helpen onze klanten om hun bedrijfsstrategieën te verbeteren door middel van data visualisatie en data strategie, waardoor ze beslissingen kunnen nemen op basis van feiten en niet alleen op gevoel.
  Skills in Web analytics/Big data (10)
  Google Analytics ConsultingUser Testingwebsite analyticsStrategieConversie OptimalisatieData AnalyseData VisualisatieConsultancyGoogle AnalyticsAudit

  Learn more about Web analytics/Big data


 • Description
  Wil jij graag dat jouw website hoger scoort in zoekmachines zoals Google en Bing? Digitalic is dé plek om je SEO-doelen te bereiken en je website naar de top te helpen met onze uitgebreide reeks aan SEO-activiteiten.

  Ons team van SEO-specialisten gaat aan de slag om jouw online zichtbaarheid te maximaliseren. We combineren zoekwoordenonderzoek, concurrentieanalyse en contentplanning om een krachtige SEO content strategie op te stellen. Hiermee creëren we waardevolle en boeiende content die zowel je doelgroep aanspreekt als goed scoort bij zoekmachines.

  Onze aanpak bestaat uit verschillende stappen die samen zorgen voor een krachtige online aanwezigheid:

  Doelstellingen bepalen: We werken nauw samen met jou om duidelijke en meetbare SEO-doelstellingen vast te stellen die passen bij jouw bedrijfsvisie en -doelen.

  Website-audit: We analyseren jouw huidige website om de sterke en zwakke punten te identificeren. Zo kunnen we gericht optimaliseren en verbeteringen aanbrengen.

  Zoekwoordenonderzoek: We identificeren de meest relevante zoektermen voor jouw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat je content aansluit bij de behoeften van je doelgroep en goed scoort bij zoekmachines.

  Concurrentieanalyse: We onderzoeken de SEO-strategieën van je concurrenten om waardevolle inzichten te verkrijgen. We leren van hun successen en valkuilen, zodat jouw content zich onderscheidt en opvalt.

  Contentplanning en -creatie: We stellen een strategisch contentplan op, inclusief een contentkalender. Ons creatieve team ontwikkelt vervolgens pakkende, SEO-geoptimaliseerde content die zowel informatief als aantrekkelijk is voor je doelgroep.

  On-page optimalisatie: We zorgen ervoor dat je website technisch goed is opgebouwd en dat de content naadloos aansluit op de zoekintentie van je doelgroep. Dit omvat onder andere het optimaliseren van titels, meta-beschrijvingen, URL-structuren en interne links.

  Off-page optimalisatie: We versterken je online autoriteit door relevante en kwalitatieve backlinks te genereren. Dit helpt om je website hoger in de zoekresultaten te krijgen.

  Lokale SEO: We optimaliseren je online aanwezigheid voor lokale zoekopdrachten, zodat je beter vindbaar bent voor klanten in jouw regio.

  Prestatiemonitoring en rapportage: We houden de prestaties van je SEO-strategie nauwlettend in de gaten met behulp van geavanceerde tools en technieken. We voorzien je regelmatig van heldere rapportages en updates.

  Continue optimalisatie: SEO is een doorlopend proces. We blijven je website en content optimaliseren op basis van data en inzichten, om zo je online zichtbaarheid en engagement te blijven verbeteren.

  Met Digitalic's uitgebreide SEO content strategie zorgen we ervoor dat jouw website opvalt in de zoekresultaten en je gevonden wordt door de juiste mensen, op het juiste plaats op het juiste moment.
  Skills in SEO (29)
  SEOOnPage SEOSEO OptimalisatieSEO AdviesOn-page SEOSEO AnalyseContent ReclameSEO Content CreationSEO StrategieMobiele SEO+19

  Learn more about SEO


 • Description

  No description provided for this service.

  Skills in E-commerce (16)
  Digitale CommerceDisplay Advertisingonline contentgoogle shoppingonline retailconversatie marketingb2b e-commerceShopify MarketingE-Commerce SEOE-Commerce Consulting+6

  Learn more about E-commerce


 • Description
  Bij Digitalic snappen we dat social media marketing een must is voor jouw bedrijf. Daarom zijn we er om het beste uit je online aanwezigheid te halen.

  Platformstrategie: Wij zoeken precies uit welk platform het beste bij jouw bedrijf past en hoe je daar het meeste uit kunt halen. Instagram, Facebook, LinkedIn of Twitter? Misschien wel reddit, youtube of iets heel aners? Wij kiezen de juiste mix voor jouw doelen.

  Contentcreatie: Ons creatieve team zorgt voor aantrekkelijke en unieke content die past bij jouw merkidentiteit. Dit doen we altijd in overleg, zodat het precies aansluit bij jullie tone of voice. Denk aan pakkende visuals, meeslepende video's en boeiende teksten die jouw doelgroep aanspreken.
  Ook kunnen we jouw medewerkers helpen door social media training te geven of af en toe even bij te springen wanneer jullie willen sparren of hulp nodig hebben.

  Influencer marketing: Digitalic koppelt je aan de juiste influencers die jouw merk authentiek kunnen promoten bij hun volgers. Zo versterken we jouw online zichtbaarheid en vertrouwen in jouw merk.

  Social advertising: We creëren effectieve advertentiecampagnes die specifiek zijn gericht op jouw doelgroep. Zo zorgen we voor een hogere conversie en meer engagement op jouw social media kanalen.

  Monitoring en analyse: Meten is weten! Wij houden je social media prestaties nauwkeurig in de gaten en sturen bij waar nodig. Zo blijven we optimaliseren voor het beste resultaat.
  Skills in Social Media (26)
  Sociale MarketingSocial Media GrowthInstagram ReclameFacebook ReclameSocial Media OptimisatieSocial Media CampagneSocial Media TrainingSocial Media PlanningSocial Media AdverterenSocial Media Copywriting+16

  Learn more about Social Media


 • Description

  No description provided for this service.

  Skills in Ergonomy (UX/UI) (13)
  ux personalisatieConversie OptimalisatieOptimisatie van ConversiesUser Experience Optimizationgebruiker experimentenConsultancyUX OnderzoekAB TestenUsability TestingUser Testing+3

  Learn more about Ergonomy (UX/UI)


 • Description
  Een sterke digitale strategie is enorm belangrijk voor het succes van je bedrijf in de concurrerende online wereld. Onze aanpak omvat een breed scala aan vaardigheden en expertises, die we flexibel combineren om een holistische en effectieve strategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw unieke behoeften en doelen.

  We werken aan het ontwikkelen van een krachtige merkstrategie en optimaliseren je online branding. Tegelijkertijd analyseren we je markt en concurrentie, zowel B2B als B2C, om kansen te identificeren en een plan te creëren dat je bedrijf onderscheidt. Ook ontwerpen we een op maat gemaakte social media strategie om je bereik te vergroten.

  Bij Digitalic zetten we onze veelzijdige expertise in om een krachtige digitale strategie te ontwikkelen die jouw bedrijf helpt groeien en slagen in de online wereld. Ongeacht de volgorde of specifieke focus, laten we samenwerken om je online aanwezigheid te versterken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen!
  Skills in Digital Strategy (27)
  Strategieontwikkelingsocial media strategieSocial Media ManagementBrand StrategyB2BAuditOnline BrandingFacebook MarketingGrowth Marketingsocial media branding+17
  Works in Digital Strategy (2)
  Explosieve groei voor De Energiebespaarders - Digital Strategy
  Humanex - Betere propositie en lead generatie - Digital Strategy
  Clients in Digital Strategy (2)
  HumanexManagement Consulting | national
  De EnergiebespaarderUtilities | national

  Learn more about Digital Strategy


 • Description
  We geloven dat marketing meer is dan alleen het promoten van producten en diensten. Het gaat om het creëren van sterke merken die het vertrouwen en de loyaliteit van klanten verdienen, terwijl tegelijkertijd de omzet wordt verhoogd.

  Bij Digitalic bieden we een uitgebreide algemene marketing service aan om jouw bedrijf te helpen groeien en slagen in het digitale tijdperk. Onze specialiteiten binnen deze dienst omvatten een breed scala aan marketingstrategieën en -tactieken, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste specialiteiten die we bieden:

  Strategische marketingplanning: We werken nauw samen met jou om een marketingstrategie te ontwikkelen die aansluit bij je bedrijfsdoelen en die je merk helpt onderscheiden van de concurrentie.

  Doelgroepsegmentatie en -analyse: We identificeren en analyseren je doelgroep om ervoor te zorgen dat onze marketinginspanningen gericht en effectief zijn.

  Merkpositionering en -identiteit: We helpen je bij het ontwikkelen en versterken van je merkidentiteit en -positionering om een sterke connectie met je doelgroep te creëren.

  Contentmarketing: We creëren waardevolle en boeiende content die aansluit bij je merkverhaal en je doelgroep aantrekt, informeert en converteert.

  E-mailmarketing: We ontwerpen en implementeren effectieve e-mailmarketingcampagnes om je doelgroep te bereiken, klantrelaties op te bouwen en omzet te stimuleren.

  Social media marketing: We benutten populaire social media kanalen om je merk onder de aandacht te brengen en je online aanwezigheid te versterken.

  Online advertising: We beheren en optimaliseren online advertentiecampagnes op verschillende platforms om je bereik te vergroten en je marketingdoelen te bereiken.

  Analytics en rapportage: We monitoren en analyseren de prestaties van je marketingactiviteiten om inzichten te verkrijgen en onze strategieën voortdurend te verbeteren.

  Bij Digitalic zetten we onze expertise en ervaring in om een op maat gemaakte, geïntegreerde marketingoplossing te bieden die resultaten oplevert. We streven ernaar om een langdurige samenwerking aan te gaan met onze klanten, zodat we samen kunnen werken aan groei en succes in de digitale wereld.

  Ons ervaren team van marketeers werkt nauw samen met onze klanten om hun specifieke doelstellingen en behoeften te begrijpen. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die gericht is op het bereiken van hun doelen en het versterken van hun merk.

  Datagedreven marketing zit in ons bloed, bij ons op kantoor houden we niet van bullshit en gebruiken geavanceerde analysetools om de prestaties van onze campagnes te meten en te optimaliseren. Maar we vertrouwen ook op onze creativiteit en innovatieve benadering om klanten te helpen opvallen in een competitieve markt.
  Skills in Marketing (29)
  Search MarketingPerformance MarketingROI MarketingFacebook Marketing360 MarketingB2B MarketingBranding MarketingAI MarketingData Driven MarketingMultichannel Marketing+19
  Works in Marketing (2)
  Explosieve groei voor De Energiebespaarders - Marketing
  Humanex - Betere propositie en lead generatie - Marketing
  Clients in Marketing (2)
  HumanexManagement Consulting | national
  De EnergiebespaarderUtilities | national

  Learn more about Marketing

In need of one of those services?

Ask Digitalic for a quote and get a reply in no time.
Team

5 members in Digitalic's team

Digitalic cover
StoryOns marketingteam bestaat uit 5 unieke leden: André, een crossfitfanaat & kwarkkoning, Jochem, de muzikale fietsliefhebber, Tom, meester in advertenties & excentrieke broodcombi's, en Laura, de marketing psychologe met een zwak voor goede witte wijn. Met ervaring, humor en zelfspot tackelen we de digitale wereld.
Easily get in touch with Digitalic’s team

Send them a message and get a reply in no time.


Awards

Digitalic was awarded 0 times


Reviews

2 reviews for Digitalic

5/5
(2 reviews)
Michelle BoerMarkeringmanager at PGGM
ServiceOnline Advertising
SectorBanking & Financials
Team1001 - 5000
5/5
Budget
Quality
Schedule
Collaboration

What was the objective behind your collaboration?Digitalic helpt ons met de marketing automation strategie.

What did you enjoy the most during your collaboration?De mensen zijn erg kundig en flexibel. Denken altijd in mogelijkheden

Michelle Boer recommends this agency


ServiceOnline Advertising
SectorBanking & Financials
Team1001 - 5000

Tom GoumanSenior consultant at Humanex
ServiceOnline Advertising
SectorManagement Consulting
Team11 - 50
5/5
Budget
Quality
Schedule
Collaboration

What was the objective behind your collaboration?Opzetten van marketing automation processen om leads te genereren.

What did you enjoy the most during your collaboration?Er werd goed meegedacht en de juiste kritische vragen gesteld. Heeft ons ook weer geholpen om proposities aan te scherpen.

Tom Gouman recommends this agency


ServiceOnline Advertising
SectorManagement Consulting
Team11 - 50
Worked with Digitalic?

Share your experience with us.

Write a review

Contact

Contact details of Digitalic

Details


https://www.digitalic.nl/

 • HeadquarterKampweg 120, 3707 JX Zeist, Nederland

Sortlist

Building great business stories.

We are an independent partner who knows Marketing & Advertising agencies' competitive landscape. Tell us your needs and we'll tell you the agencies you must meet.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
For clients
 • Explore
 • Get advice
 • Search
For agencies
 • How it works
 • Pricing
 • Get listed
Resources
 • Blog
 • Data Hub
 • Help & Support
Company
 • About
 • Contact
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - All rights reserved
 • Terms of Use
 • Privacy Policy