Hashtag Solutions

No reviews yet

Post the first one

Certifications of Hashtag Solutions

Profile verified by its owner

Profile verified by its owner

Location of Hashtag Solutions

Show addressRruga Jordan Misja, Tirana, Albania
Hashtag Solutions location

Languages spoken by Hashtag Solutions

Albanian

Services (2) offered by Hashtag Solutions

Contact info for Hashtag Solutions

Team members (1) at Hashtag Solutions

Besjan Pesha

Industries where Hashtag Solutions worked

  • E-commerce
  • Hospitals & Healthcare
  • Pharmaceuticals & Biotech

Hashtag Solutions

About Hashtag Solutions

A e ke menduar ndonjëherë se çfarë do të ndodhte me sipërrmarjen tënde nëse për një moment aktiviteti yt do të transferohej në një lagje të madhe? Me mijëra, qindra mijëra apo edhe miliona konsumatorë vetëm të produktit apo shërbimit tënd. Po po, të gjithë banorët e lagjes janë konsumatorë të produk...

A e ke menduar ndonjëherë se çfarë do të ndodhte me sipërrmarjen tënde nëse për një moment aktiviteti yt do të transferohej në një lagje të madhe? Me mijëra, qindra mijëra apo edhe miliona konsumatorë vetëm të produktit apo shërbimit tënd. Po po, të gjithë banorët e lagjes janë konsumatorë të produktit dhe shërbimit tënd. Imagjino sikur të kesh një pozicion bash në mes të kësaj lagjeje, ku të gjithë të mund të shihnin vitrinën tënde. Të gjithë të mund të lexojnë dhe të shikojnë reklamat e tua. Të gjithë të mund të hynë e dalin lirshëm brenda dyqanit tend. Të gjithë të mund të komunikojnë me ty apo stafin tënd. Të mund të bënin rezervime të shërbimit apo blerje të produkteve të tua.

E pamundur? Aspak!

Hidhi pak sytë përreth dhe shiko me vëmendje të gjithë ata që të rrethojnë. Dil nga zyra dhe ndiq me kujdes të gjithë njerëzit që ndodhen në rrugë. Në kafe. Në zyra dhe në ambjente të tjera.

Cfarë kanë të përbashkët?

Pothuajse të gjithë po përdorin smartphone dhe shpenzojnë shumë, por shume kohë online. Ky është vetëm fillimi…

Në Amerikë sot 98 % e popullatës janë online. Në Europë 96%. Në Shqipëri 70 %. Numri po rritet me shpejtësi. Mendo që para dy vitesh ishin vetëm 45%.
Të gjithë këta njerëz komunikojnë më botën nëpërmjet internetit. Kërkojnë, shprehin interes, japin mendime për produkte dhe shërbime që duan të konsumojnë nëpërmjet internetit. Ne në Hashtag Solutions, përpunojmë të dhënat që krijohen në këtë magazine gjigande dëshirash dhe krijojmë lagje gjigande brenda botës së re dixhitale. Lagje të kategorive të ndryshme. Lagje të cilat janë duke pritur SIPERMARRËS si ty që të ofrojnë pikërisht atë që konusmatorët duan.

Ne jemi një ekip i palodhur dhe i talentuar njerëzish të cilët kanë marrë përsipër të ndihmojnë sipërmarrësit me pasion si ty që të transferohen me sa më shumë profesionalizëm në botën e re dixhitale.

Ne e marrim sipërmarrjen tënde dhe e transferojmë të plotë në botën e re dixhitale. Dorëzojmë me çelësa në dorë duke të ndihmuar hap pas hapi, muaj pas muaji, klient pas klienti dhe sukses mbas suksesi që të rritesh dhe të konkurosh me më të mëdhenjtë, gjithnjë nëse ju keni aftësinë dhe cilësinë që duhet.

Pasi përfundojmë me ndërtimin e sipërmarrjes tënde online, ne krijojmë së bashku me ty një strategji solide marketingu të bazuar pikërisht në dëshirat dhe interesat e konsumatorit. Gjuha e tyre është ajo që ne flasim dhe kuptojmë më mirë.

Herët ose vonë ti do të shkosh aty, sepse e ardhmja është dixhitale.

A nuk do ishte më mirë të shkoje tani?

Je gati? 

Kërko një takim me një nga konsulentët tanë. 

See more

Services (2) offered by Hashtag Solutions

Advertising

From €1000

We are a team of professionals based in Tirana and focused on everything that has to do with digital marketing. From web development to campaigns that bring you customers and optimise you ROI, we are one of the best companies in the market. We speak and work digital on every angle. Contact us and we will find the best solution to your needs!

Read more
Video MarketingVideo ProductionBrand PromotionPromotional VideoBrand identity, Logotype, Corporate brochure, Guideline, Annual report, Mailing, Leaflet, Folder, Brochure, Catalogue, Programme, Poster, Advertising, Magazine, Newsletter, Packaging, Display, Presentation, Stand, Monumental advertising, Sign, Promotional gift, Web design, Emailing, Bannering, CD-Rom, Interactive pdf, Social Network visualsSocial Media PromotionsSocial Media CampaignGoogle AdWordsGoogle Display AdsGoogle AdsSEO., Search Engine Optimization, Google AdWords Mannagement, PPC, Google Analytics, Retargeting, CRO, Conversion Rate Optimization, Digital Marketing Strategies, Website Traffic Increase, Click Through Rate Increase, Strategic Partnerships/Alliances, Strategic Digital Marketing Plans, Market Research and Analysis, Competitive Market Positioning, Strategic Projects/InitiativesFacebook AdvertisingFacebook Video MarketingFacebook Paid AdvertisingDIGITAL MARKETING SOLUTIONS BUSINESS CONSULTANCY SOLUTIONS SOFTWARE & IT SOLUTIONS Google AdSense Google AdWords Content Marketing Email Marketing Campaigns Pay Per Click Campaigns Retargeting Marketing Search Engine Optimization Social Media Marketing Influencer Marketing Digital Advertising Conversion Optimization Website Analytics Creative strategy Audio, video, & TV Print & outdoor Display, mobile, & social Branded content Events & experiential Search technology strategy Search content strategy Search social strategy Local optimization Competitive inbound analysis Paid search Creative strategy Audio, video, & TV Print & outdoor Display, mobile, & social Branded content Events & experiential Content strategy Publishing management Long-form editorial Social content Creative concepting Live-action production Photo & art production 2D & 3D motion design CGI Post-production Social strategy Communications strategy Social campaigns Community management Media relations Influencer engagement Events & experiential Analytics Media design analysis Connections planning Media planning Investment activation Measurement & optimization Business Future-casting Digital transformation Customer experience strategy Business planning & modeling Growth opportunities Technology strategy Operational excellence Business innovation Growth opportunities Opportunity identification New products & services Concepting & prototyping In-market pilots Operationalizing Brand positioning Naming Brand governance Integrated marketing strategy Brand tracking Brand identity and design Brand architecture Employee engagement Brand capability development Data strategy Brand & social analytics Data visualization Platform implementation Data mining & modeling Machine learning & AI Data monetization Contextual research Quantitative research Usability testing User personas & scenarios Market segmentation Business Plans Construction Resume Reviews and Creation Logo Designs Digital products Responsive websites Mobile & connected device apps Voice & text interfaces Service design Data & sensor design In-store Intranets Experiential environments Retail environments Physical products Packaging Hardware User personas & scenarios Customer journey mapping Customer experience Blueprint & storyboarding Organizational design Business process design Call center scripts Employee engagement Workplace design Technology strategy Enterprise Resource Planning Software (ERPs) Technology road mapping Digital capabilities assessment Platform evaluation & selection Tech innovation enablement Optimization & quick wins Agile organizational transformation Product development Design system Software architecture DevOps Cloud security Artificial Intelligence Data engineering Innovation acceleration Creative engineering IoT Conversational Interfaces AR / VR CRM strategy CRM ecosystem development Loyalty initiatives Digital customer service Marketing automation Customer data management{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Website Creation

From €1000

We are a team of professionals based in Tirana and focused on everything that has to do with digital marketing. From web development to campaigns that bring you customers and optimise you ROI, we are one of the best companies in the market. We speak and work digital on every angle. Contact us and we will find the best solution to your needs!

Read more
Web DesignWebsite DevelopmentDigital & Web Design

Works (3) by Hashtag Solutions

Gripoblock CampaignOctober 30, 2018
Web Development and Solutions by Hashtag Solutions
Web Development and SolutionsOctober 30, 2018
Marketing campaign, E-commerce, E-Sales by Hashtag Solutions
Marketing campaign, E-commerce, E-SalesOctober 30, 2018

Clients (3)

PharmaVision

Has collaborated with Hashtag Solutions in September 14, 2018

PerfectDent

Has collaborated with Hashtag Solutions in October 30, 2018

Celular.al

Has collaborated with Hashtag Solutions in October 30, 2018

Reviews (0) given to Hashtag Solutions

No review has been published yet.

Be the first to post one!

You will also like these agencies

Vatra Agency(5)Albania
Advertising, Digital Strategy
ABlimits Studio(5)Albania
Website Creation, Graphic Design
Branding & Positioning, Advertising

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
Evolve Studio(5)Albania
Website Creation, E-commerce
Alimemaj(4.88)Albania
Website Creation, Mobile App
Digital Strategy, Advertising

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
Website Creation, Digital Strategy
Graphic Design, Website Creation
E-commerce, Website Creation

Still looking? Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agencyGuide