Happy Horizon, Eindhoven | Sortlist
Happy Horizon cover
Happy Horizon logo

Happy Horizon

verified-flagcertified-flag
Eindhoven, Netherlands
Hi, wij zijn Happy Horizon! Jouw creative digital agency. Daag jij ons uit?
Vakgenoten noemen ons een ‘creative digital agency’. Onze moeders zeggen dat wij ‘iets met internet’ doen. Of ‘in de reclame’ werken. En een klant liet ons blozen met de omschrijving ‘slimme club resultaatbrengers’. Hoe je ons ook noemt: we zijn inmiddels met ruim 600 digitale talenten. Van strategen tot online marketing specialisten en van developers tot copywriters. Als resultaatgerichte denk- en doetank, staan we meer dan 1000 organisaties bij met meetbaar resultaat. Samen. Want in een complexe wereld waar meer en meer disciplines elkaar raken, is samenwerking volgens ons de sleutel. We zijn experts in strategisch denken, analyseren, creativiteit, digitale diensten en technologie. In combinatie met de industriekennis in onze branchebenaderingen zorgen we ervoor dat jouw stip op de horizon geen vergezicht blijft. En dat jij jouw bestemming bereikt, waarbij de reis net zo leuk is.
600 people in their team
Speaks Dutch, English, German
Sortlist member since 2022
Founded in 2016
5 awards conferred
No review yetBe the first to write one
Open website

Services

12 services offered by Happy Horizon

Service name
Experience level

Related reviews
Starting from

 • Description
  Wij stappen iedere ochtend ons bed uit om jouw organisatie de volgende stap te laten zetten. Dat doen we door innovatieve oplossingen en doelgerichte strategieën te realiseren. Niet voor niets zijn we Google Premier Partner, Microsoft Ads, Channable Gold en Adcalls partner. Niet te vergeten, we hebben een samenwerking lopen rondom het Google Marketing Platform. Zodat we altijd het maximale uit een campagne halen. Dat is waar we met het hele team naar streven. Dat drijft ons. Het maakt ons dan ook trots dat anderen onze inzet belonen met prestigieuze nationale en internationale awards, zoals de award voor de beste PPC B2C-campagne en de beste PPC low budget-campagne.
  Skills in Online Advertising (6)
  Online MarketingSocial mediaonline seoonline marketing strategiePerformance MarketingSEA

  Learn more about Online Advertising


 • Description
  Van een CMS-systeem voor een website, een e-commerce platform en een progressive webapp gebouwd op basis van Next.JS tot een PIM-systeem van Akeneo of een koppelplatform zoals Alumio. Er zijn een hoop mogelijkheden als het aankomt op systemen en software. Maar wat past nu écht bij het doel en de gewenste uitkomst? Dat kan een pakket zijn, maar ook net zo goed een enkele oplossing. Het is maar net wat nodig is om extra omzet, betrouwbare koppeling, afzetkanalen of betere merkbeleving te realiseren. Voor ons gesneden koek. Terwijl jij je focust op de groei en ervaring aan de voorkant van de online omgevingen, doet de ‘achterkant’ wat het moet doen.
  Skills in E-commerce (9)
  b2b e-commercedata drivenmulti platform developmentMarketing AutomationSEASEOLead-GeneratieWebshop OntwikkelingDigital Strategy

  Learn more about E-commerce


 • Description
  Onze creatieven helpen merken met branding-, campagne- en content vraagstukken, altijd met een bestaande of nieuwe merkstrategie als vertrekpunt. Slim gekozen en gebaseerd op de kennis over het merk, het speelveld waarin het merk zich begeeft en de doelgroep. Dit vormt houvast voor alle verdere marketingacties en interacties met de doelgroep. Doelen stellen en inzichten verwerven is één ding. Maar doelgroepen in beweging krijgen is andere koek. Dat vraagt om creativiteit. Big Ideas. Magie.

  Wij zijn een groot voorstander van ideeën die de hele customer journey bestrijken. Ideeën die de brug slaan tussen branding en conversie. Daar ligt ook onze kracht. In het ontwikkelen van prikkelende, merkeigen concepten die sturen op gewenst klantgedrag. Persuasieve ideeën waarop je nauwelijks niet kunt reageren. Vooral in de fase van conceptontwikkeling maakt onze kennis van gedragsbeïnvloeding écht het verschil tussen schieten met scherp en schieten met losse flodders. De rol van lead agency voelt vertrouwd aan voor ons, zodat jouw merkstrategie, campagne-idee en het inzicht dat eraan ten grondslag ligt, doorklinkt in elke uiting van je merk.

  Op deze manier geven we we richting aan jouw stip op de horizon. We hebben de eerste stappen gezet. Als full-service digital agency ondersteunen we je tijdens de reis naar dat ene doel. Zodat het geen mistig iets blijft.

  Als full-service creative digital agency nemen we de volledige realisatie uit handen.
  Skills in Branding & Positioning (7)
  brand marketingBranded Contentcontent marketingb2b brandingcontent creatiePublic Relations (PR)copy en creatives

  Learn more about Branding & Positioning


 • Description
  Als E-mailmarketeers zetten we alles op alles om het maximale rendement te behalen. Bijvoorbeeld door jouw database – met behulp van leadgeneratie – aan te vullen met interessante prospects. Dat doen we door gebruik te maken van de expertise van Creatieven, Data-analisten, Copywriters en Developers binnen onze bureaugroep. We ontwerpen en coderen templates, we ontwikkelen transactionele mails, creëren, optimaliseren, bouwen games voor leadgeneratie. Maar ook door gebruik te maken van de beste toolings, zoals Litmus en Debounce. En door onze (licensed) partnerships, zoals met DDMA en ESP’s als CanopyDeploy, Mailchimp, Copernica, Spotler en Dotdigital. Maar welke ESP je ook gebruikt, of hoe groot je database op dit moment ook is, samen komen we tot de beste oplossing voor jouw vraagstuk. En komen we uiteindelijk tot resultaten die jou én ons doen stralen.
  Skills in Email Marketing (6)
  Email CopywritingLead-GeneratieDirect Maildatabase marketingmail marketingdesign

  Learn more about Email Marketing


 • Description
  Iedere samenwerking start met het in kaart brengen van jouw wensen en de behoeften. Want een webshop, website of webapp is een tool en geen doel op zich. We willen dus eerst weten met wie we te maken hebben. Dat doen we inside-out en outside-in. Welke doelen heb je voor ogen op de webshop of website? Wie is de klant? Welke functionele eisen zijn er aan de shop? Hoe ziet het IT-landschap eruit? Aan welke systemen moet de webshop gekoppeld worden? Met jouw marketingdoelstellingen in ons achterhoofd, gaan we aan de slag met het creëren van een online omgeving die werkt en helpt jouw doelen te bereiken. Samen werken we toe naar jouw stip op de horizon.
  Skills in Website Creation (15)
  InternetBigcommerceWeb ContentJavascriptHTMLWebsite OntwikkelingLandingspagina OntwerpWireframe OntwerpWordPress WebdesignCMS+5

  Learn more about Website Creation


 • Description
  We zijn er om jou op weg te helpen met jouw marketingdoelstellingen. Zodat jij gevonden wordt door jouw doelgroepen en die top weet te bereiken. Dat is waar we het uiteindelijk voor doen. Met innovatieve ideeën en doelgerichte strategieën ontwikkelen we ons razendsnel. Samen werken we aan creatieve SEO oplossingen die werken. Op de lange termijn. En we gaan pas tevreden naar huis als we nét dat verschil hebben kunnen maken. Door meer organische doelen te hebben behaald dan de vorige periode. Daar gaan we voor. Iedere dag opnieuw. En hier winnen we zo nu en dan mooie prijzen mee, waar we behoorlijk trots op zijn. Zo zijn we de afgelopen 3 jaar, 3 keer op rij genomineerd voor de Dutch Search Awards.
  Skills in SEO (12)
  SEO CopywritingMarketplace SEOTechnische SEOSEO AuditSEOOn Page SEOseo marketingwebsite seoseo consultinggoogle seo+2

  Learn more about SEO


 • Description
  Een slimme datastrategie zien wij als een dataketen die we samen doorlopen. Dat begint bij Data Consultancy. Waarbij wij als Data & Automation team inzicht geven hoe deze gegevens antwoord kunnen geven of kansen spotten binnen jouw business vraagstukken. Onze Data Engineers zijn in staat om alle benodigde gegevens te koppelen en slaan deze op in één centrale omgeving. Dit noemen we ook wel Data Collecting & Connecting. Om vervolgens de data om te vormen tot relevante inzichten: door onze Data Analyse en Analytics Translator-collega’s. Met behulp van Data Modelling worden datamodellen gemaakt, die we vertalen naar business kansen en acties. Data Deployment zorgt er uiteindelijk voor dat deze voorspellingen en acties ook in real life worden uitgevoerd. Campagnes worden automatisch gevoed vanuit deze datamodellen. Resultaten worden teruggeschoten om zo te leren van de data. Zodat we samen jouw stip op de horizon bereiken. Waarbij de reis ernaartoe, net zo leuk is.
  Skills in Data Consulting (5)
  EngineeringMarketing Automationbig data analytics consultingdata drivenData Driven Marketing

  Learn more about Data Consulting


 • Description
  Het zal je niet verbazen dat contentcreatie onmisbaar is voor een succesvolle uitrol van jouw merkstrategie. De juiste content geeft je merk die lading die jij voor ogen hebt. De juiste content vermaakt en boeit je doelgroep. Het wekt sympathie, maakt je zichtbaar en zorgt voor verbinding. Wij – en misschien jij ook – horen vaak dat ‘content king is’. En dat klopt, 100%. Maar er zit een addertje onder het gras. Want content is pas koning als het perfect aansluit op jouw merk- en contentstrategie. En als het écht meerwaarde biedt voor jouw doelgroep. Als Copywriters, Videomakers, Animators, Fotografen, Vormgevers, 3D-designers en Dtp’ers weten we als geen ander hoe we dat voor elkaar krijgen.
  Skills in Graphic Design (8)
  conceptontwikkelingDigitale CampagneCreatief OntwerpVisuele CommunicatieConceptueel OntwerpCreatief ConceptDigital Designmarketing en reclame

  Learn more about Graphic Design


 • Description
  Een goede strategie hoeft geen lang proces, inclusief dik boekwerk, te zijn. Geen papieren tijger voor in je bureaulade. Je strategie moet juist gaan leven en bruisen binnen heel je organisatie. Daar wordt het verschil gemaakt.

  Om met een goede basis van start te gaan, plannen we daarom een of enkele strategische sessies. Met de juiste mensen uit jullie team. Daarin komt de onderste steen boven. We werken aan de hand van pragmatische werkvormen toe naar het maken van keuzes. We gaan met elkaar in gesprek over de resultaten die jullie voor ogen hebben. Waar jullie voor staan. Welke keuzes je in je bedrijfsvoering al hebt gemaakt. En wat er in die buitenwereld gebeurt. Kortom: we belichten inside-out en outside-in. Vanuit die inzichten geven we de strategie graag vorm aan de hand van kernpunten en presenteren die in een visueel formaat. Zo kan je de strategie makkelijk overbrengen in alle lagen van je organisatie en maak je de strategie behapbaar, werkbaar en laad je het met enthousiasme. Voor jezelf, collega’s en partners. Iedereen kan dan meebouwen.
  Skills in Digital Strategy (12)
  Data Driven Marketingstrategische marketingMarketing Automationmerk strategieB2B Lead GenerationSaaS Strategie AdviseringMarketing ConsultingCRM ConsultingLead-GeneratieMarketing Analyse+2

  Learn more about Digital Strategy


 • Description
  Een soepele tekst die de lezer meeneemt in jouw merkverhaal. Een gelikte video die een kijker overtuigt jouw product te kopen. Of een doordachte huisstijl die jouw start of herpositionering een boost geeft. Dat is waar ons hart vol van is. Wij zijn mooimakers en resultaatbrengers in één. Wij worden blij van de perfecte vertaling van een creatief idee naar prikkelende en aantrekkelijke content en creatives. In welke vorm dan ook. Wij staan iedere ochtend op voor creatieve content die impact maakt. Content die jou helpt je bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om.
  Skills in Copywriting (7)
  CopywritingCreatief SchrijvenDigitale CopywritingSEO CopywritingEmail CopywritingWebsite CopywritingTranslation Services

  Learn more about Copywriting

In need of one of those services?

Ask Happy Horizon for a quote and get a reply in no time.
Team

600 members in Happy Horizon's team

Happy Horizon cover
StorySoms stellen we letterlijk de vraag ‘waar lig je wakker van?’. Dit is vaak het startpunt van een oplossing. En we kunnen je helpen met je vraagstuk omdat we jouw branche snappen. Samen versnellen we de weg naar jouw resultaat. Straks is het beter dan nu.
Easily get in touch with Happy Horizon’s team

Send them a message and get a reply in no time.


Awards

Happy Horizon was awarded 5 times

DDMA EMAS Battle of the Agencies '222022-6-1Battle of the Agencies
Shopping Award '222022-5-31Deleukstetaartenshop.nl - Eten
Dutch Search Award '21 - Beste PPC2021-11-29Beste PPC low budget campagne
Dutch Search Award '21 - Beste user generated content2021-11-30Beste user generated content campagne
Dutch Search Award '20 - Grote Prijs2020-12-1Grote Prijs

Reviews

No review for Happy Horizon yet

Worked with Happy Horizon?

Share your experience with us.

Write a review

Contact

Contact details of Happy Horizon

Details • HeadquarterVrijstraat 9 C/D, 5611 AT Eindhoven, Netherlands

 • Ellermanstraat 23, 1114 AK Amsterdam, Nederland

 • Boogschutterstraat 1, 7324 AE Apeldoorn, Nederland

Happy Horizon-linkedinHappy Horizon-instagram