Bright Brands (+ reviews) | Sortlist
Bright Brands cover
Bright Brands logo

Bright Brands

verified-flagcertified-flag
Eindhoven, Netherlands
Be bright not loud
Harder schreeuwen dan de concurrent. Dat is wat veel merken doen. Ze knallen een website of -shop online zonder onderscheidend vermogen, leunen achterover en kijken vervolgens verbaasd wanneer conversies uitblijven. Bright Brands doet dat anders . Ons team - bestaande uit inhouse talent en vakidioten extern - denkt met je mee én denkt vooruit. Zo creëren we een stralende online omgeving waar jouw doelgroep niet omheen kan . Een online omgeving die werkt. Bij Bright Brands geloven we dat een website of webshop meer is dan alleen een digitaal visitekaartje . Het is een krachtig instrument dat ingezet moet worden om jouw merk te laten groeien en floreren . Wij maken niet zomaar websites, maar bouwen platforms die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsdoelen en de behoeften van je doelgroep. Ons proces begint met een grondige analyse van jouw merk en markt. We verdiepen ons in de unieke aspecten van jouw bedrijf en vertalen deze naar een online strategie die daadwerkelijk effect heeft . Met een focus op growth driven design verbeteren we continu jouw online aanwezigheid. We testen , optimaliseren en finetunen totdat de perfecte balans is gevonden tussen esthetiek en functionaliteit. Bij ons krijg je niet een standaard oplossing. Wij leveren maatwerk dat volledig is afgestemd op jouw specifieke wensen en doelen. Of het nu gaat om webdesign , conversieoptimalisatie of online marketing, we zetten alles op alles om jou te helpen jouw online potentieel volledig te benutten. Onze samenwerking stopt niet bij de oplevering van een project. We blijven betrokken en ondersteunen je bij het behalen van blijvende resultaten. Door continu te evalueren en bij te sturen, zorgen we ervoor dat jouw online omgeving altijd up-to-date en effectief blijft. Kies voor Bright Brands en ervaar het verschil. Laat ons jouw strategische partner zijn en samen bouwen we aan een online presence die niet alleen opvalt, maar ook converteert . Want bij Bright Brands gaat het niet om harder schreeuwen, maar om slimmer werken.
6 people in their team
Speaks Dutch, English
14 projects in their portfolio
Works remotely across the globe
Sortlist member since 2024
Founded in 2018
Open website

Services

5 services offered by Bright Brands

Service name
Experience level

Related reviews
Starting from

 • Description
  Bij Bright Brands specialiseren we ons in het ontwikkelen en ontwerpen van e-commerce websites met WooCommerce. Onze diensten zijn erop gericht om visueel aantrekkelijke en hoog presterende online winkels te creëren die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen.

  Onze aanpak begint met strategieontwikkeling. We starten met het begrijpen van jouw merk en markt, analyseren je huidige online aanwezigheid, identificeren hiaten en kansen, en ontwikkelen een strategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen. In de ontwerp- en ontwikkelingsfase creëert ons team op maat gemaakte WooCommerce winkels met een focus op zowel esthetiek als functionaliteit, zodat jouw site responsief, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor conversies is.

  Ons ontwikkelproces omvat verschillende fasen: de ontdekkingsfase, waarin we vereisten verzamelen en doelen stellen; de planningsfase, waarin we een gedetailleerde projectroutekaart maken; de ontwerpfase, waarin we unieke en boeiende ontwerpen creëren; de ontwikkelingsfase, waarin we de online winkel bouwen volgens best practices; en de test- en lanceringsfase, waarin we de winkel grondig testen voor de lancering om te zorgen dat alles perfect werkt.

  Wat ons onderscheidt, is ons growth-driven design, waarbij we continu testen, optimaliseren en verbeteren om aan de veranderende bedrijfsbehoeften te voldoen. We hanteren een collaboratieve aanpak, werken nauw met jou samen in elke stap om jouw visie te realiseren. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en vermijden een one-size-fits-all benadering. Hoewel we gevestigd zijn in Eindhoven, strekt onze klantenkring zich uit over heel Nederland en internationaal.

  Bij Bright Brands gaat het niet om harder roepen, maar om slimmer werken. Ervaar het verschil met Bright Brands, jouw strategische partner in het bouwen van een online winkel die niet alleen opvalt, maar ook converteert.
  Skills in E-commerce (4)
  Wordpress EcommerceB2B eCommerceWooCommerceWebshop Development
  Works in E-commerce (5)
  Selling glasses online - E-commerce
  Sfeervolwonen.com a high end furniture shop - E-commerce
  A beautiful website for Excellent Magazine - E-commerce
  Wordpress website + Webshop + SEO - E-commerce
  Clients in E-commerce (5)
  Eyes2show.nlClothing & Accessories | national
  De Oude PlankHome Services | national
  Alma ActivationsHospitals & Healthcare | regional
  Excellent MagazineMedia | international

  Learn more about E-commerce


 • Description
  Bij Bright Brands specialiseren we ons in webontwikkeling en ontwerp met WordPress. Onze diensten zijn afgestemd op het creëren van hoog presterende, visueel aantrekkelijke websites die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen.

  Onze aanpak begint met strategieontwikkeling. We starten met het begrijpen van jouw merk en markt, analyseren je huidige online aanwezigheid, identificeren hiaten en kansen, en ontwikkelen een strategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen. In de ontwerp- en ontwikkelingsfase creëert ons team op maat gemaakte WordPress-websites met een focus op zowel esthetiek als functionaliteit, zodat jouw site responsief, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor conversies is.

  Ons ontwikkelproces omvat verschillende fasen: de ontdekkingsfase, waarin we vereisten verzamelen en doelen stellen; de planningsfase, waarin we een gedetailleerde projectroutekaart maken; de ontwerpfase, waarin we unieke en boeiende ontwerpen creëren; de ontwikkelingsfase, waarin we de website bouwen volgens best practices; en de test- en lanceringsfase, waarin we de site grondig testen voor de lancering om te zorgen dat alles perfect werkt.

  Wat ons onderscheidt, is ons growth-driven design, waarbij we continu testen, optimaliseren en verbeteren om aan de veranderende bedrijfsbehoeften te voldoen. We hanteren een collaboratieve aanpak, werken nauw met jou samen in elke stap om jouw visie te realiseren. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en vermijden een one-size-fits-all benadering. Hoewel we gevestigd zijn in Eindhoven, strekt onze klantenkring zich uit over heel Nederland en internationaal.

  Bij Bright Brands gaat het niet om harder roepen, maar om slimmer werken. Ervaar het verschil met Bright Brands, jouw strategische partner in het bouwen van een online aanwezigheid die niet alleen opvalt, maar ook converteert.
  Skills in Website Creation (14)
  Ecommerce Website DesignWebsite DevelopmentResponsive Web DesignLoading Time OptimizationSEO Web DesignWebsite RevampingWebsite DesignWebsite MaintenanceBack-End DevelopmentFront End Development+4
  Works in Website Creation (14)
  Selling glasses online - Website Creation
  Sfeervolwonen.com a high end furniture shop - Website Creation
  Private Deaf Chef wordpress - Website Creation
  Global operating company in need of new website - Website Creation
  Review in Website Creation (1)
  Frank Rutgers
  Clients in Website Creation (14)
  Jens IngenieursUtilities | national
  SwitifoodFood | local
  Hotel MartensplekTravel & Leisure | international
  Louwers IP advocatenLegal Services | national

  Learn more about Website Creation


 • Description
  Onze expertise ligt in het creëren van overtuigende merkidentiteiten en positioneringsstrategieën die resoneren met jouw doelmarkt. We richten ons op het definiëren van unieke kenmerken en het ontwikkelen van boodschappen die jouw merk onderscheiden. Onze diensten omvatten uitgebreide merkrichtlijnen, productnaamgeving en diepgaande positioneringsanalyses om ervoor te zorgen dat jouw merk opvalt. Of je nu een nieuw logo nodig hebt of een complete merkrevisie, ons team is toegewijd aan het leveren van een naadloze merkervaring die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.
  Skills in Branding & Positioning (11)
  Target Market DefinitionBrand IdentityBrand DevelopmentOnline BrandingBrand ExperienceCorporate Identity DesignLogo BrandingCompany BrandingBrand Book DesignB2B Positioning+1
  Works in Branding & Positioning (2)
  Dubois & Partners Wordpress & Corporate branding - Branding & Positioning
  Louwers Advocaten - Branding & Positioning
  Clients in Branding & Positioning (2)
  Louwers IP advocatenLegal Services | national
  Dubois & PartnersManagement Consulting | international

  Learn more about Branding & Positioning


 • Description
  Onze growth marketing diensten zijn ontworpen om jouw bedrijfsgroei te versnellen door middel van strategische digitale marketinginitiatieven. We specialiseren ons in het ontwikkelen en uitvoeren van uitgebreide marketingstrategieën die SEO, PPC, social media en contentmarketing omvatten. Onze expertise in conversieoptimalisatie en data-analyse zorgt ervoor dat jouw campagnes niet alleen effectief, maar ook efficiënt zijn. Van het opstellen van gerichte e-mailmarketingcampagnes tot het beheren van robuuste PPC-campagnes, ons team is toegewijd aan het leveren van meetbare resultaten. We bieden gedetailleerde prestatie-rapportages en continue optimalisatie om duurzame groei en maximale ROI te garanderen.
  Skills in Growth Marketing (4)
  Growth HackingCustomer AcquisitionGrowth AuditCTR Optimisation
  Works in Growth Marketing (3)
  A beautiful website for Excellent Magazine - Growth Marketing
  De Oude Plank needed more customers - Growth Marketing
  Louwers Advocaten - Growth Marketing
  Clients in Growth Marketing (3)
  Louwers IP advocatenLegal Services | national
  De Oude PlankHome Services | national
  Excellent MagazineMedia | international

  Learn more about Growth Marketing


 • Description
  Onze SEO-diensten zijn ontworpen om jouw online zichtbaarheid te verbeteren en organisch verkeer naar je website te leiden. We specialiseren ons in uitgebreide SEO-audits, gedetailleerd zoekwoordenonderzoek en on-page optimalisatie om ervoor te zorgen dat je site zoekmachinevriendelijk is. Onze technische SEO-verbeteringen pakken prestatieproblemen van de site aan, terwijl onze contentoptimalisatie ervoor zorgt dat je inhoud hoog scoort in de zoekresultaten. We bieden ook robuuste linkbuildingcampagnes en lokale SEO-strategieën aan om specifieke markten te targeten. Door middel van concurrentieanalyse en maandelijkse prestatierapporten bieden we inzichten en bruikbare aanbevelingen om je SEO-strategie continu te verbeteren. Ons doel is om je te helpen hogere rankings, meer verkeer en betere conversieratio's te bereiken.
  Skills in SEO (12)
  Mobile SEOSEO ConsultingTechnical SEOSEO StrategySEO Web DesignOn-Page SEOLocal SEOSearch Engine OptimizationSEO AuditSEO Marketing+2
  Works in SEO (3)
  A beautiful website for Excellent Magazine - SEO
  Wordpress website + Webshop + SEO - SEO
  Louwers Advocaten - SEO
  Clients in SEO (3)
  Excellent MagazineMedia | international
  Alma ActivationsHospitals & Healthcare | regional
  Louwers IP advocatenLegal Services | national

  Learn more about SEO

In need of one of those services?

Ask Bright Brands for a quote and get a reply in no time.
Team

6 members in Bright Brands's team

Bright Brands cover
StoryOlaf, met een achtergrond in Vastgoed, ontdekte zijn passie voor creativiteit en anderen helpen groeien. Na succes met een pop-up restaurant en websites op Squarespace, schakelde hij over naar WordPress. Nu bouwt Bright Brands, met een team van vijf, wereldwijd websites vanuit Eindhoven.
Easily get in touch with Bright Brands’s team

Send them a message and get a reply in no time.


Awards

Bright Brands was awarded 0 times


Reviews

1 review for Bright Brands

5/5
(1 reviews)
FR
Frank RutgersPartner at Louwers Advocaten B.V.
ServiceWebsite Creation
SectorLegal Services
Team11 - 50
5/5

Olaf en zijn Team doen meer dan alleen een website bouwen. Ze begeleiden je van A tot Z bij het neerzetten van je nieuwe digitale identiteit. Met een prachtig resultaat!


ServiceWebsite Creation
SectorLegal Services
Team11 - 50
Worked with Bright Brands?

Share your experience with us.

Write a review

Contact

Contact details of Bright Brands

Details • HeadquarterPrins Hendrikstraat 1, 5611 HH Eindhoven, Nederland

Bright Brands-facebookBright Brands-linkedinBright Brands-instagram