Zeeland.

Home - Finland - Zeeland.
2

selections

1

works

0

reviews

90

team members

Description of Zeeland.

Tarjoamme sinulle monipuolisimmat kokonaisvaltaista markkinointia tukevat palvelut. Tavoitteidesi mukaista sisältöä oikeassa suhteessa oikeaan kanavaan ja sopivaan teknologiaan. Käytössäsi on palvelukokonaisuus, jota perinteinen mainostoimisto, mediatoimisto, viestintätoimisto tai valmennusyritys eivät tarjoa. Yli sadan ammattilaisemme tinkimätön osaaminen ja intohimo synnyttävät mitattavaa kilpailukykyä ja menestystä yrityksellesi.

Services offered by Zeeland.

Zeeland. offers these services:

Experts in Branding & Positioning

Brändi- ja designosaaminen kuuluvat vahvuuksiimme. Olemme auttaneet yli sadan suomalaisen yritys-, yhteisö- ja tuotebrändin luomisessa, kirkastamisessa, yhtenäistämisessä ja tunnetuksi tekemisessä. Olemme myös ansioitunut ja palkittu vuosikertomusten sekä sijoittajaviestinnän tekijä.

Experts in Digital Strategy

Digitaalinen osaamisemme on laaja-alaista ja monipuolista, digitaalisten strategioiden luomisesta teknisiin järjestelmäintegraatioihin. Meillä on kokemusta laajoista palvelusuunnitteluhankkeista, tehokkaista kampanjoista, myynnin työkalujen konseptoinnista ja toteutuksesta sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä. Kaikki tekemisemme tähtää asiakkaidemme liiketoimintatavoitteiden toteutumiseen. Suunnittelumme keskiössä on palveluiden käyttäjä. Digitaaliset perusteet kuten hakukoneoptimointi, mobiliteetti, erilaiset käyttötilanteet ja päätelaitteet sekä median ymmärrys muodostavat suunnitteluosaamisemme perusteet. Kilpailuetumme on liiketoiminnan, designin, markkinointiosaamisen sekä teknologian oivaltava yhdistäminen.

Examples of works

ImageTitleServicesTags
UUDENLAINEN ENERGIAYHTIÖ / ELENIA

UUDENLAINEN ENERGIAYHTIÖ / ELENIA

Branding & Positioningproduct positioning expert, brand advertising agency, professional advertiser, business advertising agency, product promotion agency
Energy & Oil
+ Add a review
It's my agency!

Enter in contact with Zeeland.

You have a project and Zeeland. looks like a good fit? Post a project in minutes and we'll introduce you to the right person there.

Enter in contact100% free, no obligation