Zeeland.

Home - Finland - Uusimaa - Zeeland.
1

selections

1

works

0

reviews

90

team members

Description of Zeeland.

Tarjoamme sinulle monipuolisimmat kokonaisvaltaista markkinointia tukevat palvelut. Tavoitteidesi mukaista sisältöä oikeassa suhteessa oikeaan kanavaan ja sopivaan teknologiaan. Käytössäsi on palvelukokonaisuus, jota perinteinen mainostoimisto, mediatoimisto, viestintätoimisto tai valmennusyritys eivät tarjoa. Yli sadan ammattilaisemme tinkimätön osaaminen ja intohimo synnyttävät mitattavaa kilpailukykyä ja menestystä yrityksellesi.

Services offered by Zeeland.

Zeeland. offers these services:

Experts in Digital Strategy

Typical budget range: Unknow
Digitaalinen osaamisemme on laaja-alaista ja monipuolista, digitaalisten strategioiden luomisesta teknisiin järjestelmäintegraatioihin. Meillä on kokemusta laajoista palvelusuunnitteluhankkeista, tehokkaista kampanjoista, myynnin työkalujen konseptoinnista ja toteutuksesta sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä. Kaikki tekemisemme tähtää asiakkaidemme liiketoimintatavoitteiden toteutumiseen. Suunnittelumme keskiössä on palveluiden käyttäjä. Digitaaliset perusteet kuten hakukoneoptimointi, mobiliteetti, erilaiset käyttötilanteet ja päätelaitteet sekä median ymmärrys muodostavat suunnitteluosaamisemme perusteet. Kilpailuetumme on liiketoiminnan, designin, markkinointiosaamisen sekä teknologian oivaltava yhdistäminen.

These people endorsed their expertise

0
+

Experts in Branding & Positioning

Typical budget range: Unknow
Brändi- ja designosaaminen kuuluvat vahvuuksiimme. Olemme auttaneet yli sadan suomalaisen yritys-, yhteisö- ja tuotebrändin luomisessa, kirkastamisessa, yhtenäistämisessä ja tunnetuksi tekemisessä. Olemme myös ansioitunut ja palkittu vuosikertomusten sekä sijoittajaviestinnän tekijä.

These people endorsed their expertise

0
+

Examples of works in Branding & Positioning

ImageTitleServicesTags
UUDENLAINEN ENERGIAYHTIÖ / ELENIA

UUDENLAINEN ENERGIAYHTIÖ / ELENIA

Branding & Positioningbrand marketing consultant, advertisment specialist, product promotion manager, advertising business, branding expert
Energy & Oil

Reviews of past clients

+ Add a review
It's my agency!

Enter in contact with Zeeland.

You have a project and Zeeland. looks like a good fit? Post a project in minutes and we'll introduce you to the right person there.

Enter in contact100% free, no obligation