Spym

Agency expert in Media Planning, Branding & Positioning.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( reviews)
Spym

About Spym

Home - Finland - Spym

This agency hasn't been claimed by its owner yet

Claim this agency
Description
  • Nimikin sen kertoo, kyseessä on pienimuotoinen protesti! Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto Oy ei ole puhdasta suomenkieltä, ei kovin innovatiivinen, vaan oikeastaan erittäin konservatiivinen. Mitään globaaliakaan siinä ei ole. Kaikki tämä yhdessä paketissa ja vieläpä tarkoituksella. Voiko kyseessä olla ensinkään mainostoimisto? Alun alkaen kaikki lähti siitä, että edellisessä elämässämme pelailimme hieman isomman mittakaavan mainostoimistoprojektissa. Paalua paloi ja kaikki näytti kauniilta. Ainoa ongelma oli, että se ei ollut kivaa. Liiallinen kravaatin kiristely ja patsastelu kävi kaikin puolin rankaksi. Alkoi hiertää ja ihmiset hajoili itseensä ja myös toisiinsa. Päätimme, että jatkossa teemme hommat kaikin puolin mukavammin. Nykyinen Spymin porukka on nuorta ja vauhdikasta. Monet meistä ovat urheilleet ikänsä tai harrastaneet extreme-lajeja. Tästä syystä työympäristönkin on pystyttävä tarjoamaan sitä samaa kaipaamaamme huumetta: adrenaliiniä kohottavia tilanteita kavereiden kesken, hyvässä yhteishengessä. Asiakkailtamme toivomme samaa. Haluamme tartuttaa innostuksemme ja tehdä töitä hyvässä yhteishengessä. Emme halua keskittyä kumartelemaan titteleitä vaan haluamme tehdä ja nähdä tuloksia. Jos asiakkaamme pärjää, mekin pärjäämme

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( reviews)

LocationJyväskylä, Finland

Languages

fi
sv
en

Contact info

400 12 34 56 78

Spym@Spym.com

Social Media

Services

Services offered

We are active in different sectors
Media Planning
  • Lehtimainos, radio tai TV – tulit oikeaan paikkaan. Mietimme kanssasi sopivan mediayhdistelmän, suunnittelemme mainokset ja autamme vielä mittaamaan tuloksetkin. Pistetäänkö mediabudjettisi hyötykäyttöön?
Branding & Positioning
  • Markkinoinnin suunnitelmallisuus lisää tavoitteellisuutta, järjestää toimintaa ja parantaa onnistumisen todennäköisyyttä. Me aloitamme suunnittelupöydältä ja autamme viemään ideat myös käytäntöön.

Interested by our service? Contact us now!

A few metrics about the agency

2
Services
0
Reviews
0
Works
14
Team members

Clients’ reviews

Check the latest reviews from our clients
review(s) posted

Total ratings

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
No recommendation has been published yet.
Be the first to post one!
add_circle_outlineAdd a new review
Let us guide you to the best agency

From web design to advertising campaigns, we guide you to the right agency fitting your needs and budget. Then, compare and hire the one that’s right for you.

I need an agency

100% free - Fee is charged to agencies willing to collaborate with you.