Spym

Home - Finland - Spym
3

selections

0

works

0

reviews

14

team members

Description of Spym

Nimikin sen kertoo, kyseessä on pienimuotoinen protesti! Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto Oy ei ole puhdasta suomenkieltä, ei kovin innovatiivinen, vaan oikeastaan erittäin konservatiivinen. Mitään globaaliakaan siinä ei ole. Kaikki tämä yhdessä paketissa ja vieläpä tarkoituksella. Voiko kyseessä olla ensinkään mainostoimisto? Alun alkaen kaikki lähti siitä, että edellisessä elämässämme pelailimme hieman isomman mittakaavan mainostoimistoprojektissa. Paalua paloi ja kaikki näytti kauniilta. Ainoa ongelma oli, että se ei ollut kivaa. Liiallinen kravaatin kiristely ja patsastelu kävi kaikin puolin rankaksi. Alkoi hiertää ja ihmiset hajoili itseensä ja myös toisiinsa. Päätimme, että jatkossa teemme hommat kaikin puolin mukavammin. Nykyinen Spymin porukka on nuorta ja vauhdikasta. Monet meistä ovat urheilleet ikänsä tai harrastaneet extreme-lajeja. Tästä syystä työympäristönkin on pystyttävä tarjoamaan sitä samaa kaipaamaamme huumetta: adrenaliiniä kohottavia tilanteita kavereiden kesken, hyvässä yhteishengessä. Asiakkailtamme toivomme samaa. Haluamme tartuttaa innostuksemme ja tehdä töitä hyvässä yhteishengessä. Emme halua keskittyä kumartelemaan titteleitä vaan haluamme tehdä ja nähdä tuloksia. Jos asiakkaamme pärjää, mekin pärjäämme

Services offered by Spym

Spym offers these services:

Experts in Media Planning

Lehtimainos, radio tai TV – tulit oikeaan paikkaan. Mietimme kanssasi sopivan mediayhdistelmän, suunnittelemme mainokset ja autamme vielä mittaamaan tuloksetkin. Pistetäänkö mediabudjettisi hyötykäyttöön?

Experts in Branding & Positioning

Markkinoinnin suunnitelmallisuus lisää tavoitteellisuutta, järjestää toimintaa ja parantaa onnistumisen todennäköisyyttä. Me aloitamme suunnittelupöydältä ja autamme viemään ideat myös käytäntöön.
+ Add a review
It's my agency!

Enter in contact with Spym

You have a project and Spym looks like a good fit? Post a project in minutes and we'll introduce you to the right person there.

Enter in contact100% free, no obligation