Certifications of ASEGA

Agency certified by Sortlist

Agency certified by Sortlist

Profile verified by its owner

Profile verified by its owner

Location of ASEGA

Show addressesAndromedastraat 2B, 5015 AV Tilburg, NetherlandsWestblaak 180, 3012 KN Rotterdam, Netherlands
ASEGA location

Languages spoken by ASEGA

DutchEnglish

Services (3) offered by ASEGA

Social Media at ASEGA

Team members (1) at ASEGA

Frank van Bergen

Industries where ASEGA worked

  • Banking & Financials
  • Beverage
  • Construction
  • Energy & Oil
  • Food
  • Others
  • Real Estate
  • Retail
  • Technology Hardware & Equipment
ASEGA cover picture

ASEGA

About ASEGA

Bij ASEGA nemen we vooral heel veel werk voor je uit handen. We beheren je social media voor je, of bedenken pakkende campagnes. We maken content voor magazines, social media, whitepapers, brochures, retail, winkelgebieden en citymarketing. Zomaar een greep uit de diensten en branches waarin we, vol...

Bij ASEGA nemen we vooral heel veel werk voor je uit handen. We beheren je social media voor je, of bedenken pakkende campagnes. We maken content voor magazines, social media, whitepapers, brochures, retail, winkelgebieden en citymarketing. Zomaar een greep uit de diensten en branches waarin we, volgens onze klanten, uitblinken.

ASEGA is een jong en creatief bureau op het gebied van media, marketing & communicatie. Onze gedreven creatievelingen en vooruitstrevende experts hebben alles in huis om jouw merk of bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Van strategisch tot uitvoerend niveau. Offline én online. 

Wij brengen de wereld rondom jouw merk tot leven. We luisteren naar jou en naar de mensen die je wilt bereiken. Samen creëren we te gekke content waar jouw publiek blij van wordt. Online en offline. Altijd en overal.

ASEGA. Listen. Create. Deliver.

See more

Services (3) offered by ASEGA

Social Media

From €1000

Bij het beheren van social media zorgen wij voor afwisselende content op de sociale media van jouw bedrijf. In nauw overleg wordt een contentplan opgezet; onderdeel hiervan zijn acties, campagnes en beleving. Deze mix zorgt voor een totaaloplossing waarmee de content optimaal - via een diversiteit aan kanalen en een elkaar versterkend effect- ingezet wordt. - Ervaren social media experts, dus totale ontzorging. - Listening & Webcare, zodat de community gehoord wordt. - Klantgerichtheid, want wij weten hoe belangrijk jouw klant is. - Analyse met OBI4WAN, voor inzicht in jouw online reputatie. - Always On: 7 dagen per week. - Transparant in werkwijze en kosten.

Read more
Content CreationCreative ConceptCreativeSocial Media ContentContent StrategySocial ContentContent Developmentactivation formatsFacebookInstagramLinkedInfacebook videoLinkedIn AdsSocial Media AdsAdvertisingInfluencersInfluencer MarketingSnapchatInstagram Sponsored AdsFacebook AdsInstagram AdsSocial SellingSocial Media DesignSocial Media Strategysocial media growthSocial Media ServicesSocial Media Campaign{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Branding & Positioning

From €1000

Een professioneel relatiemagazine kan veel doen voor jouw bedrijf. Het is een krachtig en effectief marketing instrument. Je kunt het magazine meegeven aan potentiële klanten, meesturen met een offerte, neerleggen in de wachtruimte of uitdelen op een beurs. In een mooi bedrijfsmagazine presenteren we jouw organisatie uitstekend als merk.

Read more
logo brandingLogo Designbranding marketingbranding positioningbranding graphic designbrand creationCompany brandingglobal brandingBrand Identityinternational brandingIdentity DesignBrand Identity Designlogo graphic designVisual Identity{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Movie

From €1000

ASEGA maakt videocontent op maat, altijd passend bij de doelgroep. Daarin werkt ASEGA mee van concept tot uitvoer. Van storyboard tot editing en alles daar tussenin.

VideoVideographyVideomarketingVideo EditingVideoclipscommercialsbedrijfsfilmsAnimatieVideo ProductionAnimationmoviesclipsDocumentaryDirectingFilmingShootsEditingContentPromotional VideoYouTubefacebook videoYouTube VideoSocial Media videoEvent videoScriptingExplainer Videos{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Works (14) by ASEGA

RegioBank - Commercial 100 JaarJuly 28, 2020
Koffiemax - Marketingpartner by ASEGA
Koffiemax - MarketingpartnerOctober 7, 2020
Alpin Rentals -  Brochure & Magazine by ASEGA
Alpin Rentals - Brochure & MagazineOctober 8, 2020
Eekelaar Eye Fashion - Magazine & Social Media by ASEGA
Eekelaar Eye Fashion - Magazine & Social MediaOctober 8, 2020
Wereldhave - Veiligheidsvideo's by ASEGA
Wereldhave - Veiligheidsvideo'sOctober 7, 2020
Honeywell - Magazine by ASEGA
Honeywell - MagazineOctober 8, 2020
HIT - Magazine by ASEGA
HIT - MagazineOctober 8, 2020
Van Gerwen Installaties - Communicatiepartner by ASEGA
Van Gerwen Installaties - CommunicatiepartnerOctober 7, 2020
Schuermans Dranken - Contentpartner by ASEGA
Schuermans Dranken - ContentpartnerOctober 7, 2020
RegioBank - KinderspaarwekenOctober 7, 2020
Relatiemagazine World Trade Center by ASEGA
Relatiemagazine World Trade CenterMay 28, 2018
Markthal - Corona Signing by ASEGA
Markthal - Corona SigningOctober 7, 2020
RegioBank - Campagne OverstapwekenJune 10, 2020
ASEGA - ShowreelMay 14, 2020
{{ works.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Clients (14)

RegioBank

Has collaborated with ASEGA in January 14, 2017

Koffiemax

Has collaborated with ASEGA in January 14, 2019

Alpin Rentals

Has collaborated with ASEGA in January 14, 2017

Eekelaar Eye Fashion

Has collaborated with ASEGA in January 14, 2018

Wereldhave

Has collaborated with ASEGA in December 14, 2015

Honeywell

Has collaborated with ASEGA in January 14, 2017

HIT

Has collaborated with ASEGA in January 14, 2014

Van Gerwen

Has collaborated with ASEGA in January 14, 2019

Schuermans

Has collaborated with ASEGA in January 14, 2020

RegioBank

Has collaborated with ASEGA in January 14, 2017

World Trade Centers Netherlands

Has collaborated with ASEGA in January 14, 2015

Markthal

Has collaborated with ASEGA in December 14, 2014

RegioBank

Has collaborated with ASEGA in January 14, 2018

ASEGA BV

Has collaborated with ASEGA in April 14, 2018
{{ clients.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Reviews (9) given to ASEGA

4.78/5
Michelle BonnemaMichelle Bonnemacheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Marketing Manager at Markthal

business Food

people Unknown size

Service

Social Media

3 months ago

What was the objective behind your collaboration?

Asega Media is in charge of our social channels and creating blogs for our website. They are also prepared to brainstorm/give advice on new content on communication visuals.

What did you find most impressive about them?

The agency is very flexible, prepared to take on ad-hoc assignments and communicates very good. They are open for new ideas and are pro-active in solving cases.

Overall rating
4.75/5

Budget

Quality

Schedule

Collaboration

Arianda BudelArianda Budelcheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Marcom Communicatie Specialist at Honeywell Building Solutions

business Industrial Goods & Services

people 51 – 200

3 months ago

What was the objective behind your collaboration?

Asega heeft een zeer hoge kwaliteit geleverd met het uitbrengen van personeels- en bedrijfsmagazines

What did you find most impressive about them?

De constructieve afstemming en planning van redactievergaderingen. Creativiteit en proffesionaliteit

Overall rating
4.75/5

Budget

Quality

Schedule

Collaboration

Katja Tremio-KlarenbeekKatja Tremio-Klarenbeekcheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Co-Founder Mamaleest at Mamaleest Media

business Media

people 1 – 10

Service

Social Media

4 months ago

What was the objective behind your collaboration?

ASEGA Media & Communication heeft ons een vliegende start bezorgd op social media-gebied. Wij lanceerden nog niet zo lang geleden een nieuw magazine speciaal voor moeders met jonge kinderen en hadden behoefte aan begeleiding en sturing op onze sociale kanalen. Dankzij ASEGA groeien wij doelgericht en weloverwogen.

What did you find most impressive about them?

Onze contactpersonen bij ASEGA voelen als collega's. Wij zien hen echt als een verlengde van ons team. Precies zoals een samenwerking in onze ogen moet zijn.

Overall rating
4.5/5

Budget

Quality

Schedule

Collaboration

Dennis MulderDennis Muldercheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

DGA at Koffiemax bv

business Beverage

people 51 – 200

Service

Social Media

4 months ago

What was the objective behind your collaboration?

Het doel was om een sterke campagne op te zetten en te beheren voor onze socialmedia kanalen. Een hele uitdaging in een traditionele markt als de onze. De verwachtingen zijn overtroffen! Ruimschoots.

What did you find most impressive about them?

Ons product leent zich uitstekend voor een camapagne welke draait om beleving. Asega heeft dat goed begrepen en zoekt gelijkertijd af en toe een randje zonder te overdrijven. Het werk was altijd verrassend en origineel! Erg leuk.

Are there any areas of improvements?

Nvt

Overall rating
5/5

Budget

Quality

Schedule

Collaboration

Katharina HolemarKatharina Holemarcheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

head of marketing at Alpin Rentals GmbH

business Unknown industry

people Unknown size

4 months ago

What was the objective behind your collaboration?

Two magazines - Alpin Times and Property Issue

What did you find most impressive about them?

the communication and cooperation was very efficient and above all always friendly

Overall rating
5/5

Budget

Quality

Schedule

Collaboration

Rob HaenRob Haencheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Kwartiermaker at Stichting The Living Museum Tilburg

business Unknown industry

people Unknown size

Service

Social Media

4 months ago

What was the objective behind your collaboration?

Asega heeft ons geholpen bij het bouwen en inrichten van een website voor onze stichting. Hierbij was het belangrijk dat dat ons verhaal begrijpelijk was voor verschillende doelgroepen waar wij ons op richten. Dankzij de zorg en expertise van Asega is dat ook erg goed gelukt.

What did you find most impressive about them?

De persoonlijke benadering. Er werd vanuit Asega ruimschoots de tijd genomen om ons te leren kennen, zodat ons verhaal en aanpak ook goed naar voren komt op de website. Daarnaast bleek er voldoende ruimte voor uitleg persoonlijke ondersteuning bij het beheer van de website.

Overall rating
5/5

Budget

Quality

Schedule

Collaboration

Jip DondersJip Donderscheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Assistent Register Makelaar Taxateur at Transparant Makelaars

business Real Estate

people 1 – 10

Service

Social Media

4 months ago

What was the objective behind your collaboration?

Het doel van de samenwerking is het optimaliseren van onze social media pagina's, waardoor we meer leads zouden genereren.

What did you find most impressive about them?

Het leukste vindt ik om de creativiteit van de posts te zien

Overall rating
5/5

Budget

Quality

Schedule

Collaboration

Lieke SchalkeLieke Schalkecheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Marketeer at HIT Profit

business Others

people 51 – 200

4 months ago

What was the objective behind your collaboration?

ASEGA brengt sinds 2012 als partner het relatiemagazine van HIT Profit uit.

What did you find most impressive about them?

ASEGA is een betrouwbare en prettige partner wanneer het gaat om het maken van het magazine”, zegt Lieke. “Er is één-op-één contact met een vast contactpersoon. ASEGA werkt ook pro-actief, kent ons bedrijf door en door en dat blijkt uit alle ideeën die er uit brainstormsessies komen. Ze voelen de wensen van HIT Profit feilloos aan.

Overall rating
5/5

Budget

Quality

Schedule

Collaboration

Job KersemaekersJob Kersemaekerscheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Contentmarketeer at RegioBank (onderdeel van de Volksbank)

business Banking & Financials

people 51 – 200

Service

Social Media

5 months ago

What was the objective behind your collaboration?

Het creëren van videocontent voor onze social media kanalen, passend bij ons merk en met focus op ons onderscheidend vermogen.

What did you find most impressive about them?

De informele, maar wel resultaatgerichte houding. Dat ik nauw betrokken word bij de voortgang en invulling van het uiteindelijke resultaat.

Are there any areas of improvements?

Onze huisstijl kijkt heel nauw. Hier gaat soms wel eens iets mis bij het opleveren van de content. Hierbij gaat het vaak wel om details, die vervolgens ook weer snel en goed worden opgelost. ASEGA gaat hierin heel ver, in vergelijking met andere mediabureau's waar ik mee werk.

Overall rating
4/5

Budget

Quality

Schedule

Collaboration