Appwise

Agency expert in Mobile App, Ergonomy (UX/UI).

Profile verified by its ownerContact Appwise
Appwise
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(3 reviews)Contact Appwise

Co-creatie is een samenwerking, waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat van dit proces. Kenmerken van co-creatie zijn dialoog, 'common ground', enthousiasme, daadkracht en focus op resultaat.

Dit is waar Appwise in gelooft, samen met klanten in openheid en vertrouwen, oplossingen bouwen die voor convenience zorgen met een positieve impact als resultaat.

Appwise begeleidt klanten als ontwikkelaar en procescoach door een gestructureerd maar creatief proces. Het proces start bij de vertaling tussen mensentaal en technologie, gevolgd door design en prototyping met focus op user experience, gebruiksvriendelijkheid en attractiviteit; “beauty in form” en “simplicity in function” zijn voor ons de perfect combinatie.

Na Shape komt Build: native ontwikkeling van apps voor iOS en Android met “cutting edge” technologieën en frameworks. Appwise bestaat uit complementaire mensen en teams die naast hun mobile expertise ook uitblinken in Web en Back-end ontwikkeling, Data Modeling en Mining, Internet of Things, Virtual/Augmented Reality, Conversational User Interfaces,.. maar ook Testing, Continuous Integration en Quality Assurance sterk beheersen.

De Activatie is even cruciaal om een succesverhaal te kunnen schrijven. Hierin speelt Appwise graag een ondersteunende rol om uiteindelijk de gerealiseerde mobiele oplossing mee te activeren in de markt of organisatie. Gebruiksdata en verworven inzichten zijn vervolgens de brandstof om het continu Shape-Build-Activate proces te laten werken met de ambitie om altijd de beste beleving en gebruikservaring voor elke gebruiker te (blijven) bieden.

Ownership, passie en visie zijn dan ook kerncapaciteiten die het 27-koppig Appwise team hoog in het vaandel dragen.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(3 reviews)Contact Appwise

Certifications

Profile verified by its owner

Location

placeShow addresskeyboard_arrow_right

Languages

nlen

Services

Contact info

webShow websitekeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right

Social Media

Facebookkeyboard_arrow_rightLinkedinkeyboard_arrow_right

Services offered

We are active in different sectors

Mobile App
Request info
Ergonomy (UX/UI)
 • Appwise verzorgt de vertaling tussen mensentaal en technologie, gevolgd door design en prototyping met focus op user experience, gebruiksvriendelijkheid en attractiviteit: “Beauty in form” en “Simplicity in function” zijn voor ons de perfecte combinatie.
Request info

Interested by our service? Contact us now!

Contact Appwise

A few metrics about the agency

2

Services

3

Reviews

7

Works

27

Team members

Previous Works

Check the latest works made for our clients
7 work(s) uploaded
 • Wit-Gele Kruis app

  Wit-Gele Kruis app

  February 2019
  February 2019

  Wit-Gele Kruis app

  Kennisoverdracht 2.0

  Wit Gele Kruis kwam naar Appwise met de vraag om de kennisoverdracht rond procedures, regels, normen en informatie naar de werknemers efficiënt en fun te maken, met zicht op toekomstige accreditatietrajecten. Een uitdaging op ons lijf geschreven! Samen zijn we aan de slag gegaan en bedachten we een interactieve boomquiz waarbij alle medewerkers wekelijks relevante vragen voorgeschoteld krijgen, afgestemd op hun specialisatie of vakgebied.

  Self-learning

  Werknemers houden hun kennis up-to-date door dagelijkse notificaties met vragen op maat van hun know-how, departement en job. Gamification zorgt er voor dat gebruikers gemotiveerd zijn om zo snel en juist mogelijk te antwoorden met een steile leercurve als gevolg. Ze verdienen namelijk punten bij het voltooien van de trainingen en strijden zo om de beker voor ‘Beste departement’!

  Kwaliteitslabel binnengehaald

  Wit-Gele Kruis bespaart tijd en kosten door het invoeren van de Accreditatie Boom app. Medewerkers hoeven geen dagen meer op training of cursus, en de kennis wordt voortaan op wekelijkse basis afgetoetst, opgefrist en bijgevolg beter onthouden. Als kers op de taart behaalde Wit-Gele Kruis, als eerste dienst voor thuisverpleging, het kwaliteitslabel van het Nederlandse Instituut voor Accreditatie in de Zorg. Dit label garandeert dat de Wit-Gele Kruispatiënt kan rekenen op een deskundige, kwalitatieve en veilige zorg én dat de organisatiecultuur gericht is op continue verbetering.

  Digital Strategy
  Ergonomy (UX/UI)
  Mobile App
  Center Parcs app

  Center Parcs app

  February 2019
  February 2019

  Center Parcs app

  Om kennis binnen Center Parcs Europa rond o.a. hygiëne, veiligheid, duurzaamheid, … te testen en werkpunten te detecteren, gingen we op zoek naar een alternatief voor hun papieren vragenlijsten. Het doel? De hele flow digitaliseren om efficiënter te kunnen gaan werken en sneller te kunnen ingrijpen bij kennis-, hygiëne- en veiligheidsgaps op de werkvloer. Aan de hand van dagelijkse vragenkaarten en gamification wordt de medewerker getriggerd zichzelf steeds te verbeteren en zo met hun afdeling de ‘Slimste afdeling van de maand’ te worden!

  Tijdens drie workshops met enkele Floormanagers, Department managers, SH&E managers en medewerkers van Center Parcs toetsten we de noden en meningen van elk type gebruiker af. Zo stelden we de perfecte tool samen voor eenieders rol.

  Digital Strategy
  Mobile App
  UCLL

  UCLL

  November 2018
  November 2018

  UCLL

  Met de UCLL-app kunnen studenten niet alleen hun studierooster en nieuwsberichten checken. Ze kunnen ook hun studentenkaart opladen via de app! 

  Digital Strategy
  Ergonomy (UX/UI)
  Mobile App
  HPE

  HPE

  February 2019
  February 2019

  HPE

  We bouwden de eerste app voor het vinden van interne ondersteuning voor Hewlett Packard Enterprise. Deze super eenvoudige en intuïtieve app maakt het mogelijk om contactinformatie van de juiste persoon binnen het bedrijf op te vragen wanneer ondersteuning nodig is. Verder kunnen werknemers het laatste HPE nieuws en sectorgerelateerde trending topics volgen.

  Mobile App
  Bruno Foodcorner

  Bruno Foodcorner

  November 2018
  November 2018

  Bruno Foodcorner

  Met de Bruno Foodcorner app kan je meteen take-away of delivery bestellen. 

  Mobile App
  BlauwKonijn

  BlauwKonijn

  November 2018
  November 2018

  BlauwKonijn

  De BlauwKonijn app is een tool om op een laagdrempelige en leuke manier taboes en vooroordelen op de werkvloer aan te kaarten en bespreekbaar te maken. 

  Mobile App
  Trenara

  Trenara

  November 2018
  November 2018

  Trenara

  Trenara is de meest persoonlijke actieve coach-app. Welk doel, welk fitnessniveau ook: Trenara zorgt voor een persoonlijke begeleiding.

  Mobile App

Clients’ reviews

Check the latest reviews from our clients

3 review(s) posted

Total ratings

5/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Sortlist user  4 months ago

CEO at Vengo

It was a pleasure working with Appwise. We co-created the app we envisioned. Very happy with the result and so are our users!

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Sortlist user  6 months ago

Founder & UX Designer at Salamander

Appwise, onze preferred partner op gebied van native app development. Samen met de klant bouwen ze aan innovatieve projecten die alle initiële verwachtingen overstijgen.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Sortlist user  6 months ago

Ceo at Buzzooka

Toen ik bij Appwise aanklopte had ik een app idee voor 20% uitgewerkt in mijn hoofd. Hun manier van aanpak heeft me meteen geïmpressioneerd. Ze denken mee met je concept en brengen creatieve en sterke ideeën aan. Bij de offerte kreeg ik niet enkel een duidelijk kostenoverzicht maar een app idee dat voor 90% uitgewerkt was. Een layout, een logo, conceptuele designs, ... De app was voor mij geboren! De samenwerking tijdens de ontwikkeling was vernieuwend. Zoveel talent! Ze zijn me blijven begeleiden tot én met de lancering van mijn app.

add_circle_outlineAdd a new review

Let us guide you to the best agency

From web design to advertising campaigns, we guide you to the right agency fitting your needs and budget. Then, compare and hire the one that’s right for you.

Find my agency

100% free - Fee is charged to agencies willing to collaborate with you.